Postcovidový jazyk
Ahojte,koncom februara toho roku som prekonala covid .Počas covidu ma začal paliť,bolieť jazyk.Pretrvava to do dnes. Raz je lepšie,raz horšie.Stretli ste sa niekto s tym?Akurat mi zistili zapal pažeraka,ct nosnych dutin ok,cez koronu ma na dotyk začali bolievat dasna,na zubnej klinike vylucili zapal,cysty...akurat mi zobrali vzorku z dasna aby zistit o co sa presne jedna(na vysledky cakam)
Trapim sa,neviem ako dalej......
@ninusiak86 to palenie hrdla mam tiez .u mna je to na lavej strane....aj ten jazyk...lava strana.....
Este budem skusat olej z čiernej razce.(na vnutorne poużitie)....vcera som nahodne nasla ze rakytnik ma neake blahodarne ucinky na ustnu dutinu (hrdlo, jazyk)
Pozeram,ci si objednam neaky rakytnik olej,alebo sirup, šťavu......
@ninusiak86 inač to palenie v hrdle mi pripada,akoby tam bola poskodena sliznica...
Pripajam sa, mam rovnaky problem, trva to uz vyse roka. Velmi sa trapim. Mne sa to rozvinulo po komplikovanej extrakcii 8-micky, 8 tyzdnov suche lozko a nasledne umrtvenie sedmicky. Mam za sebou biopsiu slinnej zlazy. Tiez mi nic nezistili. Nie je to zivot, ale trapenie. Mne pomaha zuvanie zuvacky a neustale natieranie pier labelom. Aj na som nasla, ze ide o syndrom horiacich ust. Som v medzinarodnej FB skupine a teda z toho sa dostat neda, ludia tym trpia roky😔
@ninusiak86 ahoj,pomohlo to niečo?
@evava01222 ahoj, pomohlo ti niečo?....berieš niečo?
ahojte... aj ja mam tento problem s jazykom a hrdlom odkedy som mala Kovid.... uz 2 roky to trva....
@zuwa78 nemohla by to byt aj kandida? Ta sposobuje podobne tazkosti ak mas biely povlak na jazyku. Ak by to bola ona da sa tomu pomoct.
@zuwa78 nemohla by to byt aj kandida? Ta sposobuje podobne tazkosti ak mas biely povlak na jazyku. Ak by to bola ona da sa tomu pomoct.
@palculienka40 nie,kandidu nemám....
Začala som používať kortikoidovu masť na jazyk....myslím že zaberá.....
@palculienka40 nie,kandidu nemám....
Začala som používať kortikoidovu masť na jazyk....myslím že zaberá.....
@zuwa78 aha tak dobre. Ale kortikodiny pozor neziaduci ucinok kandida. Skusila si serrapeptazu? Pomaha proti zapalom po kovide.
@zuwa78 aha tak dobre. Ale kortikodiny pozor neziaduci ucinok kandida. Skusila si serrapeptazu? Pomaha proti zapalom po kovide.
@palculienka40 nie , neskúšala som....

@zuwa78 u mňa to začalo zubami, liečila mi zub mesiac, potom musel von, o mesiac 8smicka von, všetko na pravej strane, neustála bolesť hrdla a teraz ešte pálenie v hrdle a na jazyku, stále tá pravá strana, dávam dotáciu krv, trošku pomohla ale zázrak sa nekonal...je to hnusné...