Potrebujem len poradiť ohľadom mojej diagnózy
Pekný večer všetkým . Idem sa tu znovu poradiť. Viem, že som uvažovala nad všelijakými diagnozami ohľadom mojích problémov. No ja len iba sa tu rozpíšem o niektorích príznakoch ktoré ma za poslednú dobu trápili a bola by som rada keby ma aspoň niekto navigoval kde treba ísť na vyšetrenie ,teda čo by to mohlo byť podľa vás. Stres bez dôvodu , nervozita a problém so spánkom napr .návšteva zubára, čo sa mi nikdy nestávalo alebo ked niekde idem ale to je iba občas . Svrbenie celého tela ako keby ma pichali ihličky v noci ale nie často, panika ,potenie ,a vnútorné chvenie sa mi stáva občas po zjedení nejakého jedla ,aj to je ťažké zistiť aké jedlo to vyvoláva. Dnes sa mi to stalo po zjedení žemlovky (sladká) plus časté návštevy na WC ako som sa tu už raz zmienila . Dýchacie problémy v kľude pri sedení ( pocit nedostatku vzduchu -často a hyperventilácia- krátka, málokedy) každý večer ale len istú dobu a potom to pominie a zas sa vráti. Je mi zima alebo teplo, nechutenstvo ,strata energie . Daľej ,sa mi už stalo a to je pocit choroby ,bolesti hlavy a dokonca stavy ako keby som prehýrila noc niekde na diskotéke ,že som sa zobudila s opuchnutými dol .viečkami pod očami plus s bolesťou hlavy a očí. To sú príznaky ,ktoré pozorujem dlhšiu dobu a zatiaľ som s tým nebola nikde na žiadnom vyšetrení iba štítna žľaza je zatiaľ v poriadku. S diagnozou môjho srdca už mi bolo povedané že to by nemalo robiť žiaden problém . Dokonca padla aj diagnoza tetánia ,ibaže niekedy mám pocit ,že to ani tetánia nemusí byť kedže ja krče nemám a ruky a nohy ma nebolia zatiaľ. Tlaky a bolesti na hrudi nemám. Viem ,že by som mala ísť s tým na nejaké vyšetrenie ale v tomto korona ošiali sa ťažko teraz niekde dostanem ,preto chcem len poradiť.

@romana160 ja som hneď dostala injekcie a infuzku