icon

Potrebujem sedatíva pri kolonoskopii?

18. máj 2025

Som objednaná na kolono na stredu,treba nahlásiť dopredu ,ze chcem.sedativa ci až.v stredu keď prídem? Neviete čo to sú za sedativa? Ci postačí ak si dám doma len neurol? Vdaka bojím sa trochu

simsalabim
18. máj 2025

Treba sa opytat v ambulancii. Ja som hlasila dopredu, ale stacilo povedat aj tesne pred. Pichli mi injekciu, neurol si podla mna nedavaj.

ivik4
18. máj 2025

Urcite dopredu a nic si svojvolne nedavaj !

autor
18. máj 2025

Takže tam.zajtra zavolám jooj ale mam riadny stres

mamina7070
18. máj 2025

nic nemusi riesit len poriadne dodrz postup na vycistenie

ak budes chciet pichnu ti analgosedaciu do zily (vacsinou dormicum) co sa doplaca

autor
18. máj 2025
@mamina7070

nic nemusi riesit len poriadne dodrz postup na vycistenie

ak budes chciet pichnu ti analgosedaciu do zily (vacsinou dormicum) co sa doplaca

@mamina7070 a to ako budem reagovať aj yrosku akoby pošlem ci len budem malátnosť a koľko sa cca platí? Vdaka

mamina7070
18. máj 2025

len malatnost a cena podla pracoviska predsa

autor
18. máj 2025
@mamina7070

len malatnost a cena podla pracoviska predsa

@mamina7070 ok ďakujem

monro
18. máj 2025

Ja som platila 50eur za analgosedaciu. Dr. povedal ze zacne na nizkej davke, potom prida, ak bude treba. Nebolo treba. Vysetrenie prebehlo uplne v pohodicke, ani som nebola nejaka otapena, cely cas sme sa rozpravali. Analgosedaciu som spomenula uz pri objednavani ale pytal sa aj tesne pred vysetrenim.

balerina2025
18. máj 2025

neurol ti ani nepomoze. ja som sla s analgosedaciou a zobudila sa az po zakroku, uplne parada. uz v zivote by som nesla LIVE bez toho

balerina2025
18. máj 2025
@ivik4

Urcite dopredu a nic si svojvolne nedavaj !

@ivik4 presne,
anonym, urcite prekonzultuj, ktore lieky mozes pred kolono uzit. ja som vypisovala formular.

isis234
18. máj 2025

Nemaj stres. Dala som sa uspať, zobudila hneď po zákroku. V pohode. Žiadna malátnosť.
Hlavne dodržuj pokyny. Už by si nemala nič jesť, vodu môžeš. Aby si mala čisté črevá. V deň zákroku ani vodu som nepila.
Tri dni pred zákrokom som nejedla, len ten roztok, čo predpísali a vodu.
Ty dodržuj čo tebe povedali.

autor
19. máj 2025

Tak.som tam.dnes volala a oni nerobia v celkovej ani nepodáva sedativa,ale vraj majú nový spôsob s co2 a.menej to boli tak neviem ale stres mam riadny

balerina2025
19. máj 2025

ahoj o tom CO2 uz tu dakto spominal, ze je to ovela menej bolestivejsie. neboj sa. mne tuto moznost neponukli

autor
21. máj 2025

Tak dnes som bola nedala som to

isis234
21. máj 2025

To mi je ľúto.
Ak by si v budúcnosti náááhodou potrebovala, najskôr zisti ktorý lekár robí analgosedaciu. Niekde som čítala, že ak lekár objednáva v týždni, neplatí sa.
Ja som bola v sobotu. Preto platila

balerina2025
21. máj 2025

to je mi luto, mala si bolesti ze?
ja som sla pod uspatie, ja som mala to iste.
:( a co ti povedali presli aspon dake cm?

balerina2025
21. máj 2025
@isis234

To mi je ľúto.
Ak by si v budúcnosti náááhodou potrebovala, najskôr zisti ktorý lekár robí analgosedaciu. Niekde som čítala, že ak lekár objednáva v týždni, neplatí sa.
Ja som bola v sobotu. Preto platila

@isis234 kolko si platila.

autor
21. máj 2025
@balerina2025

@balerina2025 zo začiatku ok 75cm cca aj vycistena ok ale ako išli do tekh kľučky nedalo sa bolest brutal ,a ze ona nerobí pri bolesriach

autor
21. máj 2025
@balerina2025

@balerina2025 čiže prvýkrát aj tebe prerušil a platila si za narkóze

balerina2025
21. máj 2025

mala som to iste, 1 x mi presli max 50cm creva. neboj sa najviac polypov byvava prave v tej casti co ti presli ta posledna zostupna cast do anusu, do konecnika. takze nemsusis sa bat ze by daco, ja som sla znova na kolono kvoli boelsti na pravo kde je zlcnik..a teda nastastie ze nic nevideli...ja som neplatila nic, ja som bola v nemocnici. mala som to tak vybavene

autor
21. máj 2025
@balerina2025

mala som to iste, 1 x mi presli max 50cm creva. neboj sa najviac polypov byvava prave v tej casti co ti presli ta posledna zostupna cast do anusu, do konecnika. takze nemsusis sa bat ze by daco, ja som sla znova na kolono kvoli boelsti na pravo kde je zlcnik..a teda nastastie ze nic nevideli...ja som neplatila nic, ja som bola v nemocnici. mala som to tak vybavene

@balerina2025 presne tam ma veľmi.boli kvôli tomu som šla práva strana až ako slepak a tam nedošla,mne nasla 1mm polyp vraj je ok ale aj tak dala na histologiu

balerina2025
21. máj 2025

to je malinky, drzim palce. napis potom

autor
21. máj 2025
@balerina2025

to je malinky, drzim palce. napis potom

@balerina2025 ty si nemala.polyl ani nič? A bolesti prešli co.ich spôsobovalo?

balerina2025
21. máj 2025

bolesti brucha.

autor
21. máj 2025
@balerina2025

bolesti brucha.

@balerina2025 až co to bolo už neboli?

balerina2025
21. máj 2025

boli. cakam na dalsie vusetrenia

autor