Povedia vám vaši lekári výsledky po telefóne?
Povedia vám vaši lekári výsledky po telefóne? Mňa doktor pozval na konzultáciu a samozrejme mám v gatiach. Je dôvod na obavu?
Ak by to bolo veľmi zle, objednal by ma až na ďalší týždeň?
To zalezi od lekara. Ja mam jednu dr, ktora mi povie aj dobre aj zle vysledky po tel.
Ale je to len 1 dr z x, ku ktorym chodim.
Tiež si myslím že keby bolo všetko v poriadku tak povie všetko v poriadku. .
Jasné po telefóne, volajú do ambulancie len keď vyjdú horsie vysledky a treba to riesit
Mne volal presne pred rokom tak a tiež mi nechcel povedať do telefónu. Musela som na hysterektomiu kvôli myomu.Ale všetko dopadlo dobre
Ak si dostala termín už na další týždeň, tak to je velmi rychly termín. Uvidíš. Mne sestřička raz nechcela povedať výsledky a nebolo to v poriadku.
Nepotešili ste ma
Hej aj mne tak, volala sestrička, že mám prísť ku Dr. po výsledky, rovno som sa jej pýtala, že čo a ona že je "nález", že to len Dr. musí vysvetliť.Ako nič hrozné sa nestalo, ale musela som na ďalšie vyšetrenia, ktoré ale nič vážne neobjavili.😉
Prajem ti nech sú v poriadku. Mám skúsenosť že vždy pov.cez telefón no moju sestru takto predvolali po výsledky do amb.skoro sme odpadli od strachu prišla tam a sestrička jej doniesla výsledky na chodbu že su ok, ale že takýto systém majú že pac.musi prísť osobne 🤔 skoro nas trafilo

Zatiaľ som mala všetko v poriadku, tak povedali telefonicky.