Pozeráte sa, keď vám berú krv?
Taka hlupa otazka 😁 Ja som minule odvratila hlavu a sestricka hned: Je vam zle? Je vam zle? A ja: Nie, len ma to nelaka sa na to pozerat. Ci su aj take medzi vami, ktore sa na to bezne pozeraju? 🙄😂
@slniecko_12 minule som sa prvy raz pozrela ku koncu. doteraz som z toho mala des,nemohla som to vidiet ani v tv a ani o tom pocut,lebo mi prislo zle
Nepozeram sa.. zle mi nebolo nikdy, ale jednoducho mi vadi ten pohlad. A vadi mi aj pohlad na cudziu krv.. 🤷♀️
Nepozerám sa nikdy 😀 vadí mi pohlad ma krv, aj keď sa porežem tak hneď ma striasa a musím to okamžite zalepiť 😁
Dokonca na menštruáciu som si nevedela zo začiatku vôbec zvyknúť 😁😁 pri gyn problémoch to bola pre mňa hrôza 😩
Pozeram sa,mne to nevadi
@slniecko_12 normálne sa pozerám, nemám problém... jedine ak sa nevedia trafiť /alebo je deň, kedy proste "netečiem"/, tak sa dívam inde, lebo krútenie ihlou v žile nemusím. Našťastie sa to stalo len 2x za život
@slniecko_12 ked ma pichnut ihlu tak nepozeram, aby som netrhla rukou, uz ked tecie krv tak pozeram, s tym problem nemam
Ked mne beru krv, nepozeram sa. Ale ked ja beriem krv, nevadi mi to.
@jaandorka Sestricka na teba nakricala ze si bleda? No to je uz len profesionalna reakcia.
Mne raz prislo na zle ked mi zavazdali ihlu na IV pred operaciou a v momente ked som povedala ze sa necitim dobre, tak ku mne s laskavym a chapajucim usmevom priskocili 2 sestricky od vedlajsich stolov s mokrym uterakom na zatylok a davali ma na lehatoko. Takto funguje zdravotnictvo inde ako na Slovensku.
@slniecko_12 Aj ja odvratim zrak, lebo to nemam rada a niekedy sa ma sestricka opyta ci som v poriadku. Myslim ze to robia preto, aby vedeli ci len potrebujes odvatit zrak, alebo si tak vystresovana ze tam pravdepodobne odpadnes.
Oh, ja sa vždy pozerám. Jednak mi to nevadí, ale hlavne potrebujem mat pod kontrolou co a kedy sestra robí 🤨
pozeram
Fuha, tak dievčatá, to som nečakala, že vás toľko na to pozerá :D mne to akože nevadí, ale mám rada, keď len čakám na ten vpich bez toho, aby som to musela vidieť..proste to tak lepšie vydržím :D
@slniecko_12 toto je nic tenunka ihla, pri darovani je to iny kol
Nie, nepozerám sa, lebo by som odkvecla. Aj tak mám pri také zvláštne pocity, bojím sa, že mi bude zle. Pomáha mi, keď sa pri odbere rozprávam so sestričkou, vtedy zabúdam na to, čo sa so mnou deje 😀
@slniecko_12 ja sa pozerám, mne to teda nič nerobí😀
Nepozerám sa a tiež sa má veľakrát pýtajú či mi je zle 😀 nemám žiadny problém keď mi beru krv (berú mi ju minimálne 5x do roka) ale nepotrebujem to vidieť
Do mna vsetci hustia, aby som sa nepozerala, ze aby mi nebolo zle, tak vravim, ze mne to nevadi. Len problem je ten, ze nemam viditelne zily a su aj dost tenke... Co ozaj nemusim, je rypanie sa v zile. To som raz ako decko odpadla. Odvtedy ak netecie krv, napominam, ze vybrat a novy vpich, lebo vrtanie nedavam.. raz ma tak sestricka nevedela napichnut, potom uz aj dr skusala. Asi na 8.x sa to podarilo... Vyzerala som ako po heroinovom abstaku😂😂😂
ked som bola dieta, vzdy som sa pozerala, ale teraz to uz nejako nedavam na stare kolena 🙈 😀
Ja som sa nikdy nejak nedívala a teraz naposledy som sa pozerala a tak mi prišlo brutálne zle že dovi. Ledva som potom v robote vydržala.
Ja odvrátim hlavu ale aj tak má musia vždy kriesiť :D raz ma kriesila sestricka aj s doktorom, už hovorím dopredu, že mi býva zle a rovno ma posielajú na lehátko, donesú mi vodu, otvoria okno, povedia aby som dala dole rusko...
@slniecko_12 vacsinou jednym okom sledujem,co sa robi,ale nepozeram sa cely cas. Mam problem pri odbere krvi,netecie mi krv a nevedia mi najst zily,takze uz ked sa podari ma napichnut som taka vysilena,ze ozaj sa mi nechce sledovat.
@marca12 presne ja toto iste a teraz som sa divala ako mi tam točila s tou ihlou a nakoniec napichla a striekačkou mi vytiahla. Už na to nemala nervy.
@slniecko_12 ja robím presne to iste,ci už pri odberu krvi alebo aj pri infuzke ci očkovaní. Proste nepozerám. Neláka ma ten pohľad na to. Aj keď pozerám seriál tak odvratim zrak keď niekomu zavádzajú ihlu do žily
@slniecko_12 ja áno, ešte sa pre istotu sestričky opýtam, či jej to nevadí, keď sa budem pozerať 🤣

Ja sa musím pozerať, musím vedieť kedy presne to zaboli a čo presne mi robia.