Praktická ambulancia v Trnave - skúsenosti
Prosím Vás aké máte skúsenosti s Praktickou ambulanciou v Trnave? Muž rozmýšla,že tam prestúpi,keďže majú ordinačné hodiny od 8 do 20 hod., ale keďže objednávajú na presný čas,tak neviem,či je možné sa ku ním dostať na vyšetrenie aj mimo objednania a ani aký prístup majú k pacientovi.Vopred Vám veľmi pekne ďakujem za Vaše postrehy.
Ahojte, tiz premyslam o prestupe, chcela by som sa preto spytat na viac referencii, i s casovym odstupom, ako ste na tom? Dakujem 🙂
@lilyianka ja chodim do tej ambulancie saganova sa vola a je velmi fajn doktorka
@mimka91 Ahojte, takže skúsenosti sú také, s praktickou ambulanciou, že sú neprofesionálny, že personál čo tam pracuje je nediskrétny čo sa týka vašich zdravotných údajov, takže nedoporučujem!!! Veľmi dobré je si premyslieť ku ktorému doktorovi si prenesiete kartu, lebo človek môže neskoršie banovať.
@mimka91 Ahojte, takže skúsenosti sú také, s praktickou ambulanciou, že sú neprofesionálny, že personál čo tam pracuje je nediskrétny čo sa týka vašich zdravotných údajov, takže nedoporučujem!!! Veľmi dobré je si premyslieť ku ktorému doktorovi si prenesiete kartu, lebo človek môže neskoršie banovať.
@feroceno ano viem. Odisla som od nich k pani doktorke DAMMAK 🙂 najlepsie rozhodnutie, ale ja som odchadzala od nich este v case, ked to tam aspon ako tak fungovalo.

@mimka91 svagrina tam teraz presla a povedala,ze je to tam v pohode....objednavaju na presny cas,ale ak by nieco moze prist aj ked objednana nie je....tak mi aspon hovorila....ona bola u tej doktorky,lebo viem ze je tam aj doktor....dobre je,ze o kartu sa postaraju oni...myslim odhlasenie a prenesenie....
Teraz je vraj nova prakticka doktorka aj na poliklinickom moste a ambulanciu ma vedla posty...tam niekde...berie vraj novych pacientov a ze tiez je v pohode...len teda nepoznam nikoho kto ku nej chodí...len z pocutia
Ja som tiez teraz prechadzala k inemu obvodnemu...do ZOSky....