Prechladnutý mechúr alebo vaječníky
Ahojte zeny tento problem trva uz dlhsie ale prerusovane (cca 2 mesiace tyzden pred ms a ptm pomedzi cykly a zass mam tyzden do ms) take tie klasicke menstruacne bolesti niekedy silnejsie nieked slabsie niekedy vobec. Neviem cim to presne je ale tusim ze prechladenie akurat neviem cooho. Ked ideme do prace v aute maju apolucestujuci otvorene okna (aj v tejto zime ) a nech som akokolvek naobliekana tak mi taha na krize. Keby to bol mocovy mechur asi by mi trebalo viac cikat a palilo by ma to. Kolegyna povedala ze to su skor vajecniky. Nemam bohuzial kedy zajst k lekarovi preto sa pytam na nejake oavedcene rady. ;) vcera ma uz tak pobolievalo brusko ako pred hnackou ale neprehnalo ma tak neviem ci to suvisi s tymto. Prosim poradte mi nieco osvedcene
môže to byť ovulácia, tá je bolestivá a nemusí byť len v strede cyklu, je to individuálne...mechúr nie,to by si mala rezanie a pálenie pri močení aj mimo toho a to sa nedá s inou bolesťou zameniť to rezanie. Pokial by si mala zápal vaječníkov,myslím,že bolesť by neprichádzala len sporadicky, ked je zápal a nelieči sa bolesť je extrémna, nafúknuté brucho a pod. Mne sa na začínajúci zápal osvedčilo obklad na 5 nocí na brucho na plátenú handru nasypať mletý sušený zázvor poliať bielym vínom,na to igelit alebo fóliu. Prekrví to a vyťahuje zápal von-klasika recepty starých mám a bylinkárok.
Viete co ja mam ten isty problem kazde rano ma picha pod brucho a ze velmi potrwbujem na WC a idem a to len par kvapiek cikama celi den odomna ide taki husty hlien bieli moze to byt zapal
to sa podobá na bolesti z ovulácie.
Asi vazne ovulacia ms mam pravidelne na den pohlavny styk ma neboli vytok mam taky ako vzdy a nesmrdi takze asi sa zbytocne obavam teraz som si o tom citala tie ovulacne boelati mozu prist zrazu aj ked ich zena predtym nemala preto mi chyba ta skusenost a hned vykreslujem bohvieake diagnozy🙂 dakujem dievcata 🙂
Len to ze tie brutal bolesti no ink by sa to dalo zniest

Skus si dat toto...cele brucho si namaz niecim mastnym ,trebárs aj olivovym olejom a na to nakvapkaj asi tak 8kv,tea tril oiil (to je australsky olejcek ),dostat v lekarni a dobre treba rozotriet .rano vecer, aplikovat az do vyliecenia, Mne to takto vzdy prejde.