icon

Prečo bolí zub aj po zákroku?

28. sep 2024

Zdravim zeny chcem sa vás spýtať aké máte skúsenosti...bola som u zubarky robila mi predné vrchné 1ky na ľavej strane veľký kaz ... Prešiel týždeň stále citlivé na studené teplé ....prišla som tam pozrela sa a rozvrtala vytiahla nerv a dala liečivú vložku no len po tej to bolo ešte horšie strašná bolesť tak som zasa išla tam otvorila to a nechala to do včera otvorené včera mi pravdepodobne čistila kanáliky bolo to dosť nepríjemné ...a dala vložku a 4.10. mám ísť znovu tam ale zub stále veľmi bolí je to normálne ?povedala že už by som nemala vôbec nič cítiť ...ani bolesť nič tak neviem či je to veľmi citlivé alebo čo...viete mi poradiť niekto alebo skúsenosť máte niektora ?...ďakujem

Strana
z2
dragon29
Odpoveď bola odstránená
gemerka17
28. sep 2024

@dragon29 trepeš dve na tri, vymýšľaš somariny ale žeby si si priznal chybu ťa nenapadne. Stratený prípad. Nove poznatky do svojej hlavy nevieš prijať ale kraviny z teba sršia ako o život. Neviem kde sa taký exot vôbec vezme. U štátneho zubára som nikdy nebola a chodím k špičkovému zubárovi v BA na kliniku v centre meste, tam kde sa tebe ani nesníva.

dragon29
Odpoveď bola odstránená
gemerka17
28. sep 2024

@dragon29 toto raz keď bude po tebe čítať rodina alebo známy sa od hanby prepadne, že ťa pozná alebo má s tebou príbuzenský vzťah. Spamätaj sa chlapče. Vieš len urážať, fantazírovať, vymýšľať si a len tu dokazuješ svoj primitivizmus. Choď už spať. 😉

dragon29
Odpoveď bola odstránená
gemerka17
28. sep 2024

@dragon29 pekne si to zakončil 😂 aspoň si nám predstavil svoju životnú situáciu. V tejto téme sa o to nikto neprosil ale budiš. Svojimi príspevkami máš hanbu na 3 zimy, gratulujem k takému výkonu. 😎 Tak plytkým príspevkom z hľadiska IQ tu dochádza len zriedka.

dragon29
Odpoveď bola odstránená
dragon29
Odpoveď bola odstránená
Strana
z2