Prečo ma bolí brucho na bokoch a pri pohybe?
Dobrý večer chcem sa opýtať včera večer má už začalo a dnes od rana má boli brucho na bokoch ale tak ako keby to boli brušné svaly teraz nerobím nič náročné väčšinou ležím posledné dni pre lieky neviete čím to môže byt pichá má aj pri rôznom pohybe v nich a ťahá sa mi to aj na stred brucha
Ďakujem za odpoved ja neviem bolia má boky stále aj dakedy celé taká pulzujúca bolest obcas
Ja to mám podobné. Niekedy ostrá bolesť niekedy Tupá. V bokoch ma to bolieva. Bola som aj na gastro aj n asi o brucha. Vraj chrbtica . Chrbát mám v hroznom stave. Nemám nejaké nálezy ale strašne tuhé a skrátené svalstvo. A spazmy mi robia veľké bolesti.
Napodobne teda
Chodím raz týždenne na hĺbkovu masáž. Masérka bola zhrozená že aký mám tuhý chrbát. A sama spazma. Vraj až také pásy zatuhlin.
No a dala mi aj nejaké cviky lebo že mám veľmi skrátené svaly od stehien cez kríže az po hrudnu. A vraj to bude dlhšie trvať, kým sa tohto zbavím. Zatiaľ som bola 6x na masáž.
Ja mám zas masaker boľavý krk plecia hrudná medzi lopatkami idem začať chodiť na Rehabilitacie o dva týždne a na masáže chodim a kedysik som mal fyzioterapeuta ale už nie
Prešlo vám to?

Ja mám toto isté už dlhšie, vraj od chrbtice.