icon

Prečo ma bolí pravé podrebrie bez viditeľnej príčiny?

lenka5252
25. jún 2025

Poraďte uz 3 mesiace pocitujem neprijemnu tlakovú bolest v pravom podrebrí, ktora sa vyskytuje neustale den- noc bez ohladu na konzumaciu jedla.Bola som u internistky ...odbery krvi vsetko ok. Ultrazvuk len mierne stukovatelna pecen. Moze to takto boliet? Ci bude za tym nieco viac?

zenazaba
25. jún 2025

Tak treba ist opät k obvodnemu, aby pokracoval v dif dg. Moc? Prenesena bolest z bedroveho klbu?...

lenka5252
autor
25. jún 2025
@zenazaba

Tak treba ist opät k obvodnemu, aby pokracoval v dif dg. Moc? Prenesena bolest z bedroveho klbu?...

@zenazaba mam za sebou aj gynekologicke ,aj moc ok..kostra ma neboli ani celkovo chrbtica

danuta1414
25. jún 2025

Žeby žlčník?

balerina2025
25. jún 2025

@lenka5252 mna poslali na hadicu a ja mam ze zapal zaludka ale ja mam kopec kyseliny ze z toho. mas reflux?
inac aj mna zaujima ci moze stukovatela pecen boliet

lenka5252
autor
25. jún 2025
@balerina2025

@lenka5252 mna poslali na hadicu a ja mam ze zapal zaludka ale ja mam kopec kyseliny ze z toho. mas reflux?
inac aj mna zaujima ci moze stukovatela pecen boliet

@balerina2025 praveze jedine co tak mam cystu v prsniku,ziadne ine ochorenia ani tazkosti nemam...ziaden reflux,ani celkovo s travenim ziadne krce,nafukovanie,robili mi aj krv na celiakiu a nic vsetko ok...

balerina2025
25. jún 2025
@lenka5252

@balerina2025 praveze jedine co tak mam cystu v prsniku,ziadne ine ochorenia ani tazkosti nemam...ziaden reflux,ani celkovo s travenim ziadne krce,nafukovanie,robili mi aj krv na celiakiu a nic vsetko ok...

@lenka5252 to mozes mat aj od chrbtice ak nemas traviace problemy