Prečo mám štípance na zadku?
Zdravim včera večer sme boli vonku... Sedela som na schodoch vonku keď som prišla domov mala som štípance na zadku. Nikde inde len na ňom. Na oboch stranách a hoooodne. Nikde inde. Celú noc to svrby a boli.mam to tvrdšie. Keď neskrabem červené to nieje. Teraz sa bojím či je to z vonka alebo z postele.den pred tým som menila plachty.dieta ani muž vyhadzany niesi.poradte prosím čo to je

Nemohol to byt mravec?
@katarinaba neviem... Ale boli to a svrbi to... Keď sa mi po podráždi vyzerá to takto
@arabesqe zial, posudit to neviem. Aj clovek od cloveka na stipance reaguje inak. To ma len tak napadlo. Mna raz tiez dostipal podobne mravec, sedela som na schodoch s nepravidelnym povrchom a kym som si to vsimla, tak zopar stipancov mi ustedril.
@katarinaba a tiež to vyzeralo takto?
@arabesqe ako na tej prvej foto, taku foto ako si dala druhu som nerobila. Ale ja som videla, ze som ho prisadla, tak som neskumala. No svrbelo to ako das. Tusim aj tri dni. Len potierat fenistilom, asi ine nepomoze momentalne. No a budes vidiet ako sa to bude tvarit. Podla toho urcis dalsi postup.
@katarinaba jasné... Ja som nevidela lebo to bolo okolo 9vecer len som si sadla a neriešila to. Mala som tenké nohavice keď som sa osprchovala pred tým ako som si išla ľahnúť som to zbadala... Ráno to už vyzeralo horšie... A teraz to aj boli...
@arabesqe zrejme sa uz odpoved nedozvies, mozno vliezol do nohavic. Pokial to bolo pred spanim, plosticu mozes vylucit, co je na tom asi najlepsie. Oni tie mravce vedia pekne postipat. Ved uvidis, drzim palec, nech to rychlo prejde.
@katarinaba
@katarinaba hej ďakujem pekne

Podla mna klasicky komar