icon

Prečo mi silno búcha srdce?

vannyvanny
23. okt 2025

Ahojte , neviem to opísať ale .. už sa mi to stalo miluonkrat ale Zrovna dnes sa mi to deje celý deň v rôznych intervaloch . Ako keby mi z ničoho nič silne raz buchne alebo prebuchne srdce . Som z toho ešte aj v strese bojím sa aj keď bola som skoro rok dozadu na vyšetrení srdca a všetko bolo ukážkové .
Neviem či to môže byt tým že beriem euthyrox 100 alebo že mám spodnú platničku vysunutu

radulkova
23. okt 2025

to su extrasystoly, mam to už dva roky. môže to byť chrbát alebo nedostatok horčíka a draslíka. alebo ovulacia, pms, menštruacia.. vtedy to zvykne zosilniet

vannyvanny
autor
23. okt 2025
@radulkova

to su extrasystoly, mam to už dva roky. môže to byť chrbát alebo nedostatok horčíka a draslíka. alebo ovulacia, pms, menštruacia.. vtedy to zvykne zosilniet

@radulkova aj mne sa to už stalo veľakrát ale dnes sa mi to deje celý deň 🥹

radulkova
23. okt 2025

ja to mam niekedy kazdych par sekund, ale uz nepanikarim. deje sa mi to najviac ked sa najem a plny zaludok mi tlaci na nervy ktore reguluju cinnost srdca a vtedy mi preskakuje ako sialene. je tam vela dovodov, ale ak si bola na vysetreni a mas zdrave srdce tak to bude jeden z tych ktore som pisala vyssie. neboj 🙂

vannyvanny
autor
23. okt 2025
@radulkova

ja to mam niekedy kazdych par sekund, ale uz nepanikarim. deje sa mi to najviac ked sa najem a plny zaludok mi tlaci na nervy ktore reguluju cinnost srdca a vtedy mi preskakuje ako sialene. je tam vela dovodov, ale ak si bola na vysetreni a mas zdrave srdce tak to bude jeden z tych ktore som pisala vyssie. neboj 🙂

@radulkova áno bola síce je to už dobrý rok dozadu možno ale snáď sa toľko za ten čas nemohlo zmeniť .
Ďakujem 💚

zabka79
23. okt 2025

@vannyvanny ano extrasystoly a ano moze to robit aj euthyrox kontroluje ti dr.hormony? Aby si nebrala naviac ale optimalnu davku. Mne sa zhorsuje to pred MS

vannyvanny
autor
23. okt 2025
@zabka79

@vannyvanny ano extrasystoly a ano moze to robit aj euthyrox kontroluje ti dr.hormony? Aby si nebrala naviac ale optimalnu davku. Mne sa zhorsuje to pred MS

@zabka79 no práve sa chystám k novému doktorovi lebo som zistila nedávno že ten jediný u nás v meste rad predpisuje lieky aj ľudom čo to nepotrebujú .

luciar260
24. okt 2025
@vannyvanny

@radulkova aj mne sa to už stalo veľakrát ale dnes sa mi to deje celý deň 🥹

@vannyvanny toto dobre poznan, su to extrasystoly a momentalne mam obdobie ze ich mam cely den , je to velmi neprijemne, prv som ich mala par x za den v poslednej dobe skoro stale

vannyvanny
autor
24. okt 2025
@luciar260

@vannyvanny toto dobre poznan, su to extrasystoly a momentalne mam obdobie ze ich mam cely den , je to velmi neprijemne, prv som ich mala par x za den v poslednej dobe skoro stale

@luciar260 ako s tým viete fungovať ? Ja mám pocit že zinfarktujem z toho už

luciar260
24. okt 2025
@vannyvanny

@vannyvanny je to velmi neprijembe , hrozne mi to zneprijemnuje zivot... stale sa spolieham na to ze je to len obdobie a prejde to

marca12
24. okt 2025
@vannyvanny

@vannyvanny Na to si zvyknes a hlavne nerobit paniku,snazit sa ukludnit. Snaz sa mysliet ns nieco ine. Ja som to mala jeden cas hrozne. A bolo to po chorobe,potom sa to zlepsilo a stava sa mi to len obcas.

bielasovicka
24. okt 2025

Chod neurológovi

luciar260
2. dec 2025

@vannyvanny ahoj ako si na tom terax? Stale ich mas tak vela? Ja mam hrozne obdobie mam ich stale , este aj v noci ...hnus