Prečo nechty menia farbu na modrú?
Čaute, čo to, prosím vás, je??? Na palcoch mi z jednej stany nechty menia farbu, vyzerá to akokeby boli pod nimi modriny..

Nespôsobujú to nevhodné topánky?
Veľmi pravdepodobné z úzkej obuvi
Ano, hned by som zmenila topanky. Moze to zakrvacat tak, ze nakoniec moze v dosledku toho zliezt cely necht.
Z foto vidieť ze nosíš príliš úzku obuv, plus prsty maju vpredu nalo miesta, potrebuješ viac priestoru do vysky(neviem ci som to napísala zrozumitelne)hlavne palce sa ti krivia do jednej strany
Zle topanky. Mne tak menil farbu 1necht, pod nim som mala ako keby pluzgier. Vedela som ale ze to z topanok, mala som blbe. Aj mi ten nech po case zisiel. Co nemusi byt tvoj problem, ale........
Nemas nechty zastrihnute moc do okruhla? Nazacina na pravej nohe vrastat necht? Uvidis teraz, ked budes chodit v sandaloch ked je teplo, ci sa to nezlepsi
Tvoje nechty nie sú modré ale máš pod nimi hematóm to su také modriny môže to byť v dôsledku zlej obuvi zakopnutia alebo aj z dôvodu nedostatku zinku v organizme prípadne anemia to je chudokrvnosť .A tiež si dávaj pozor ako si nechty strihas sú veľmi vystrihane do okruhla môžu Ti začať zarastat tak na to pozor.Skor do rovna by sa mali strihať prípadne sa porad s pedikerkou aby si sa vyvarovala problémom v budúcnosti .Veľa šťastia Ti prajem 😊
Ďakujem za tipy, rady aj postrašenia😳
nechty si nechaj dlhšie a pilovať do rovna,nestrihať do guľata

na pravej sprava, na ľavej zľava