Prečo pociťujem pálenie a svrbenie rúk?
Ahojte. Už pár dni pociťujem pálenie rúk,je to iba z hora.. také teplo, potom to trosku aj svrbí, alebo mam pocit asi opuchnutia ... na foto to nie je dobre vidno , ale prsty mi zčervenajú.. trvá to len chvíľku.. poslednú dobu som si upravila stravu, pridala som viac bielkovín, momentálne som trošku nachladnutá, ale s tým to súvis nebude mat, nie som nachladnutá prvý krat.
Z čoho to moze byt ?

V záhrade si nerobila?
@luccija no ako som pisala, kupila som si proteinove vyrobky (bez orieškov samozrjeme, na tie som alergicka ) ...
Prejavuje sa mi to vacisnou iba vecer .. a jedine co som si davala na vecer je tabletka stoptussinu aby ma nedrhlo na kasel inak nič nove, čo by som uz pred tym nemala..
Ja som precitlivela na cierne korenie a ked zjem cerstvo namlete cierne korenie v nejakom jedla tak ma potom zacnu tak palit chrbty ruk, prsty a pokracuje to na predlaktia. Tiez sa mi to objavilo len 4-5r dozadu
Ja som robila lečo, krájala som papriku, ktorá štípala. Roky krajam papriku bez rukavíc, jem feferóny. Dostala som takú reakciu, že mi ruky horeli, ako by som ich mala v ohni. Plakala som od bolesti. Nepomohlo nič. Ruky mi horeli od 15 poobede az do 2 v noci, keď som zaspala od bolesti a plaču. Vyskúšala som všetko. Gély od bolesti, natrela som ruky mesocainom, máčala v alkohole, oleji, mlieku, vode s ladom. Nakoniec som zapila flector prášok alkoholom a ruky strčila do repiku a zaspala od zufalstva, plaču a bolesti. Dodnes neviem, prečo som mala takú reakciu. Ale neprajem to nikomu. Už sa bojím aj zjesť feferon.

Nedávala si nejaké lieky?alergia na niečo nové čov zagrad si zjedla?