icon

Prečo rastú chlpky na brade aj po štyridsiatke?

evinna82
29. júl 2025

Ahojte ma 40 rokov začali sa mi rásť chlpky na brade,začalo to jedným chĺpkov , vadí mi ze sú drsné..ale malé...momentálne keď rátam mam ich 6 -7 nerátam až úplne...len sa chcem opýtať ako sa zbavim prípadne,prečo sa to deje..u lekára som bola hormóny,štítna žľaza všetko ôk...

ukgirls
29. júl 2025

zacinajuca menopauza-jej priznakmi su prave aj chpy nielen na brade ..hormony sa zacinaju burit a hold telo reaguje,vaha,pokozka
,nalady a tak dale a tak dale

evinna82
autor
29. júl 2025
@ukgirls

zacinajuca menopauza-jej priznakmi su prave aj chpy nielen na brade ..hormony sa zacinaju burit a hold telo reaguje,vaha,pokozka
,nalady a tak dale a tak dale

@ukgirls a riešenie?

hylary
29. júl 2025
@evinna82

@ukgirls a riešenie?

@evinna82 vytrhnúť pinzetou

ukgirls
29. júl 2025

ak mas hormony ok tak riesenie je len jedno-vytrhavanie..bud pinzeta alebo laser ... a medzitym si studuj ako prezit premenopauzu a samotnu menopauzu

doriiis
29. júl 2025

Tak isto ako na chlpy inde.Vytrhat alebo používať napríklad Lumeu

evinna82
autor
29. júl 2025
@ukgirls

ak mas hormony ok tak riesenie je len jedno-vytrhavanie..bud pinzeta alebo laser ... a medzitym si studuj ako prezit premenopauzu a samotnu menopauzu

@ukgirls to ze všetok mam ôk hormóny atď...

pribinak
Autor odpoveď zmazal
anonym_9f4080
29. júl 2025

ved normalne chodim ku kozmeticke na depilko voskom

veronika2316
29. júl 2025

Ja mám 30 hormóny ok a cítim sa ako chlap keby ich mám.len 6 ja si ch yrham.uz denne si hrubé tmavé a veľa

anonym_86103a
29. júl 2025

@evinna82 Ďalšia debilná téma. Normálna žena si to dá depilovať, alebo vytrhne pinzetou a nezakladá o tom témy.

jamidea
29. júl 2025

@evinna82 odpoved moja, aj lekara je "to je vekom". Zvykaj si.

oli18
30. júl 2025

Ja si vytrhavam pinzetou
Nerastu tak husto, ani tak vela, aby som musela chodit na depilaciu. Ked prstom prejdem po brade, hned citim pichlave, hned vytrhnem v zubarskom zrkadielku, nema sancu narast ani na 2 mm.