icon

Prečo sa dnes cítim úplne mimo?

7. sep 2024

Aj vy máte také potiaze dnes? Uplne odkedy som hore, som ako ozrata po troch opiciach (nepila som včera ani predtým nič), neviem ci je to tlakom, byvam v Modre, ale takto mizerne mi asi ešte nebolo. Nohy ruky úplne také ťažké, nevládzem vôbec nič, total bez energie, akoby sa mi spomalilo prúdenie lymfy v tele, vsetko mam také ťažké,obed som uvarila ani neviem ako, ako v tranze s opicou. Točí sa mi hlava, oči mi behajú, vypína ma na spánok ale som sama s dieťaťom to si nemôžem dovoliť.. Co to je prosim vas?

simsalabim
7. sep 2024

Ide sa zmenit pocasie. Tiez to citim, bolesti hlavy, to tocenie.

romikk22
7. sep 2024

Nejdeš masť náhodou svoje dni ? Moze to byť aj pms ak sá ti blížia. Teda ja sa tak cítim keď to má prísť a ešte oveľa horšie

maca1984
7. sep 2024

Aj ja tak. Ako po opici, na vracanie mi je, ledva sa hýbem. Upratovala som , ale musela som si sadnúť, lebo som mala pocit na odpadnutie. Tak kašlem na to, a ležím.

lenka098123
7. sep 2024

To som mala ja včera a predvčerom, dnes kovid pozitív 🙈

lucia13022023
7. sep 2024

@lenka098123 aj jaaa 🥴

maca1984
7. sep 2024

Ja som už covid negatívna, ten som mala od min.piatku/soboty . 😀

dadka1997
7. sep 2024

Bude zmena počasia, ale moze ist na teba aj choroba

januska12323
7. sep 2024

Lahni na gauč a oddychuj. Bude zmena počasia tak možno z toho.

marcellka32
7. sep 2024

Bolí ma noha riadne čo bola zlomená, takže príde taká zmena počasia že až

jaskolka
7. sep 2024

Bude zmena počasia, zmeny tlaku, aj mňa boli hlava, nič sa mi nechce, to je z toho. Pi tekutiny, ľahni si, oddychuj.

luccija
7. sep 2024

Áno, doobeda som všetko robila nasilu normálne ťažke ruky, nohy..neviem sa zobudit.Mam dostať aj menzes strašne som unavená, tak som to pripisovala tomu

maruska.s
7. sep 2024

Mne tiež dnes riadne kolíše tlak, asi na tu zmenu počasia. Normálne musím ležať, úplne som slaba

hankab
7. sep 2024

Zobudila som na “rano” o pol11 😳 kukala som ako puk, to sa mi nestalo uz roky rokuce. Boli ma hlava.
Chlap je od rana mrtvy v posteli s hohuckou 38-39,8.
Takyto “super” vikend uz davno nebol veru.

autor
7. sep 2024

Som v strede cyklu, tesne pred ovu.. Ľahnúť si veru nemôžem, dieťa by spravilo z bytu dreváreň.. Asi to bude veru tým počasím, lebo uz je večer a mam pocit akoby som včera aj dnes bola celý deň na slnku..

nikaeli
7. sep 2024

Akurát sme sa vrátili z lesa a tam som manželovi vravela, že som nejaká nijaká, akoby 'mimo' telo. Doma som sa pri upratovaní 3x pleskla do tej istej nohy, tri modriny. Zakopla s druhou nohou, zdreté dva prsty 🤦🏻‍♀️ vyliala vodu z fľaše na kvety na koberec, vysypala prášok na pranie 😛

complyc
7. sep 2024

Chemtrails, projekt harrp 5G siet a tak dalej