icon

Prečo sa mi medzizubná kefka nezmestí medzi zuby?

20. dec 2024

Ahojte. Možno robím niečo zle ale nezmestí sa mi medzizubná kefka medzi zuby 😃 neviem či som ja blba alebo je niečo zle so zubami. Je treba na to strojček? Alebo ja neviem. Zmestí sa tak do dvoch medzipriestorov

Strana
z2
trema
21. dec 2024

Tiež mam tieto ruzove z dm a na mna su velke. Skus modre curaprox

oblecenie99
21. dec 2024

@ketrint Áno, presne toto 😂 ja viem, ze to sú skôr také špáradlá, ale lepšie ako nič. Ja mám tiež natesno zuby, zubnou niťou nemám šancu, a niekde sa neprepchá ani medzizubna, ale tuto tam nejak vzdy narvem. Autorka, v DM sa dá kúpiť myslím značka Meridol, najmenšia medzizubna od nich mi celkom pasovala. Ja mám ešte aj povrch zubov taký viac "vrubkovany" či ako to popísať, takže na dentálnej som varená pečená aspoň dvakrát do roka, aj z prevencie.

akvi
21. dec 2024

Skús najmenšie Curaprox. Tiež som si myslela, že sa mi skoro nikde nezmestia, kým som nebola na dentálnej hygiene. Začala som najmenšou a druhou najmenšou. Po pol roku mi na dentálnej už dala ďalšie dve veľkosti a tú najmenšiu už nepotrebujem. V tomto momente mám tri veľkosti. A iba jednu medzeru, kde sa mi naozaj nič nevopcha, ale to mám tak blbo narastene a trochu akoby skrížené zuby. Takže len vydržať, začni tou mini, uvidíš, že po pár týždňoch to pôjde ľahšie. A hlavne, nesnaž sa napchať si ju, keď sa ti ohne, to potom fakt nejde. Obzvlášť tie najmenšie sú háklivé, spotrebovala som ich kvantá 😅 Teraz mi vydrží jedna oveľa dlhšie, z tých väčších veľkostí.

lopka1313
21. dec 2024

Tiez mi nevojdu. Pouzivam bud tie nite na terciku (ako to tu jedna diskutujuca nazvala) alebo potom take tie jednorazove plastove medzizubne. Tiez kupis v lidli alebo dm hned pri tych nitiach, niekde su bielo tyrkysové a niekde bielo oranzove... Skus toto, ci Ti to tam nevojde...

Strana
z2