Prečo sa piercing môže zapáliť po mesiaci?
8. jan 2025
Ahojte. Pred mesiacom som si dala spraviť náušnicu (tretiu) normálne všetko sterilne ihlou prepichnute, neboli žiadne komplikácie. teraz však po mesiaci cítim "guličku" v okolí miesta dierky, teplo a je tam dnu hnis. Čiže sa mi to zapálilo. Neviete prečo teraz po mesiaci? Náušnicu mám oceľovú, nevyberala som ju a čistila pravidelne ranu. Čo s tým mám teraz robiť?
Nevyberaj a zajtra volaj do štúdia, kde ti to robili, poradia ti.
Ja mam 10 pearcingov a toto sa mi nestalo 😕. Je vždy dôležité, aby sa s pearcingom dalo krútiť. Alkohol na dierku a poriadne krutit, aby sa to dostalo aj dnu. Zavolaj do toho štúdia, poradia ti.

Mám piercing v nose síce sa mi nikdy nič takéto nestalo ale ja by som vám odporúčala náušnicu hned vybrať a vyčistiť s betadinom a najlepšie je na takéto zahnisane miesta natierať s Framikoin mastičkou je to síce na predpis ale to si od lekárky alebo lekára ktorého máte predpísať a uvidíte ze to vám pomôže. Mne sa tak zapálila kerka neurobilo mi dobre na kožu farba farebná a tiež som cítila teple a úplne mi to nahnisalo hned som si dávala framikoin a pomohlo mi to a dokonca som si framikoin dávala aj po pôrode ked ma zašívali a veľmi ma to bolelo tak tiež betadin a framikoin a aj tam mi to pomohlo a veľmi.