Prečo som stále chorá a ako to riešiť?
ahojte, ja som už od začiatku septembra každé dva až tri tyždne chora neviete mi niekto poradit prečo a ako to napraviť? užívam C,D a zinok . je to pre mna problem pretoze sa venujem sportu a nejde byt stale chora mam to kazdy rok ale tento rok je to najhorsie
@natalie10 ja som bola 3 x.
@grof_monte_christo krvnry profil mam OK a aj napriekm tomu som od sept treti krat chora.
@bublinka1426 ja som mala to isté minulý rok, od septembra do marca som mala nonstop nádchu, len čo som sa vyliečila, zase nádcha, vitamíny som si dávala, aj na podporu imunity lactob., nič nepomáhalo, krv ok, orl vyšetrenia boli ok, lekári nevedeli nič spraviť, len mi odporučili zdravo sa stravovať, športovať, spánok a pod.. a pritom ja všetko robím, denne prechádzky, posiňujem, minulý rok to bolo nepríjemné, ale tento rok som ešte nebola chorá, prešlo to samé..
ak máš krv v poriadku, asi treba len vydržať kým sa imunita zase obnoví..
@katkattf presne toto robim, zacala som zdravsie zit, sportujem, otuzujem, jem zdravsie ...a som aj napriekm tomu, ale ja mam aj stres asi preto ma to oslabuje.
@bublinka1426 môže to byť stresom, mala som minulý rok náročné obdobie v práci, tento rok si už dávam na to pozor
@bublinka1426 Myslis krvný Profil alebo imuno Profil. To nie je to iste.
@grof_monte_christo mala som rozsireny obraz vsetko v norme
@bublinka1426 Imunologicky profil, ktorý robí imunolog, je niečo iné ako rozšírený krvný obraz.

Keď máš až takto oslabenú imunitu, tak smer imunolog. Spraví ti imunologicky profil a nasadí liečbu.