icon

Prečo stále rastiem?

23. okt 2023

Zistila som, že stále rastiem. Ale veľmi pomalinky. Mám 24. A už by som rásť nechcela, aj kvôli oblečeniu. Keď som mala 19, mala som 163, teraz mám 169. Všetky rifle, tepláky sú mi kratšie. Čo to môže byť a môžem ešte dlho rásť? Po zdravotnej stránke je všetko v poriadku a som väčšia od obidvoch rodičov.

tenerifka
23. okt 2023

deti vacsinou rastu do 18-tky, chlapci mozu o par rokov viac, a dievcata o par rokov menej. Vynimky existuju, ako v tvojom pripade. 169 cm je tak akurat, mozes este podrast. Moja dcera ma v 21 rokoch 174 cm, je odo mña aj manzela ovela vyssia, vyzera pri nas, akoby nam ju kukucka zniesla do hniezda....
Takze v tvojom pripade to moze byt nieco s rastovymi hormonmi, ale ak este tak 4-5 cm podrasties, bude to akurat, no potom by sa to uz malo ustalit, ak mas pochybnosti, nech ta obvodny objedna na endokrinologiu a urobia ti podrobnejsie vysetrenia

marcellka32
23. okt 2023

A ja že máš 185 CM...ja mám 182 CM a som v pohode... nestresuj veď nie si až tak vysoká

complyc
23. okt 2023

Každého vývoj končí inokedy môžeš rásť aj do 26ky. Na základke bolo vidno, že jední 9viataci vyzerali, ako 18 roční a druhí ako 10 roční. Tí čo vyzerali v 9viatej triede na 18. Vyzerajú v 30tke na 50 🤣

complyc
23. okt 2023

@tenerifka ale pokiaľ budeš mať cez 3 metre tak vyhľadaj pomoc 🤣