Prečo stále rastiem?
23. okt 2023
Zistila som, že stále rastiem. Ale veľmi pomalinky. Mám 24. A už by som rásť nechcela, aj kvôli oblečeniu. Keď som mala 19, mala som 163, teraz mám 169. Všetky rifle, tepláky sú mi kratšie. Čo to môže byť a môžem ešte dlho rásť? Po zdravotnej stránke je všetko v poriadku a som väčšia od obidvoch rodičov.
A ja že máš 185 CM...ja mám 182 CM a som v pohode... nestresuj veď nie si až tak vysoká
Každého vývoj končí inokedy môžeš rásť aj do 26ky. Na základke bolo vidno, že jední 9viataci vyzerali, ako 18 roční a druhí ako 10 roční. Tí čo vyzerali v 9viatej triede na 18. Vyzerajú v 30tke na 50 🤣

deti vacsinou rastu do 18-tky, chlapci mozu o par rokov viac, a dievcata o par rokov menej. Vynimky existuju, ako v tvojom pripade. 169 cm je tak akurat, mozes este podrast. Moja dcera ma v 21 rokoch 174 cm, je odo mña aj manzela ovela vyssia, vyzera pri nas, akoby nam ju kukucka zniesla do hniezda....
Takze v tvojom pripade to moze byt nieco s rastovymi hormonmi, ale ak este tak 4-5 cm podrasties, bude to akurat, no potom by sa to uz malo ustalit, ak mas pochybnosti, nech ta obvodny objedna na endokrinologiu a urobia ti podrobnejsie vysetrenia