Prečo sú zubári takí drahí?
Ľudkovia, prečo sú zubári taký drahí? Ako to robíte že máte na nich peniaze? Odkladáte si priebežne z výplaty a materskej alebo ako to potom znášate? Ja som dala za trhanie 2 zubov necelých 250 € a ešte ma čakajú kazy a ešte aj trhanie. Priateľ má tiež nejaké kazy, juj to budú pálky.
Ideálne je starať sa o chrup, potom je to lacnejšie 🙂
Ja platím za trhanie zubu +injekcia =9e
Hned pozeram odkial ste ked dobry zubar a nie tak velmi drahy👀Zial v Kosiciach o takom neviem🤔
@malinka158 asi chodíme k tomu istému zubárovi 😃
U mojho zubara-Ukrajinca som za vytrhnutie zuba platila 30eur a za plombovanie 35eur.
Dedinská zubárka , perfektná,vybavenie na úrovni trhanie s injekciou 10 eur.Menšia biela plomba tiež.
No mas zlého zubára, ved mna chirurgické extrakcie tolko nestali
@trinity_77 ja som platil u mojho zubára za ťahanie 5tky spodnej 100e hrozne

@lujza123 Pozerám,či nie si náhodou z okolia Kremnice ... lebo aj my tu takého jedného máme 😝 Už pred vyše 5 rokmi sa chystal do dôchodku,a stále nič. Vybavenie na slabej úrovni,rontgen nula bodov,keď robí plomby,nevyvrta svedomito celý kaz,takže to o chvíľu bolí zas,bločky nedáva a najradšej všetkým trhá. Len mu akosi za celú profesijnú kariéru nedošlo,že ľudia nie sú žraloky,takže nám bohužiaľ zuby nedorastajú a je to nezvratné riešenie... To je ako keby chirurg pri zadretej trieske povedal,že musí odrezať celý prst...☹