icon

Prečo v noci cítim zápach benzínu alebo plynu?

23. máj 2025

Ahojte, minuly tyžden som zaspavala a asi 3x behom par minut pri zaspavani som zacitila silny zapach plynu/benzinu neviem to rozoznat proste nieco take/ plyn v dome nemame ...odvtedy som to citila 1-2 cez den . Neviem ci na to mal vplyv to ze som mala ovulaciu ale toto iste sa.mi stalo par x minuly rok o tomto case pocas ovulacie ale citila som naftu avsak nie pri zaspavani..same to preslo...
Uz rok mi piska v hlave na ORL som bola tam vsetko ok..na neuro som objednana pol roka a dostanem sa tam az za pol roka ..maju velmi dlhe cakacie doby :/... nebolieva ma hlava iba velmi krcna chrbtica...
Ma niekto skusenosti z coho to moze byt? Lebo sa strachujem,ze to bude nador na mozgu a teda neviem nijako posurit termin na neuro( v nasom okolo nikto nie je a aj toto je dost daleko od nas)...
Za rady dakujem..

ninazemna
23. máj 2025

Pozri si na nete výrazy "parosmia" a "phantosmia".

koniarova
23. máj 2025

Čuchové halucinácie? Viem, že má tu asi vysmejú, ale bežne to existuje.

laurinka27
23. máj 2025

Cize nevies odlisit pach benzinu a plynu, ale nafty ano?

koniarova
23. máj 2025
@laurinka27

Cize nevies odlisit pach benzinu a plynu, ale nafty ano?

@laurinka27 inak, rozlíšiť zápach nafty, to už áno 👍👍

autor
23. máj 2025
@koniarova

@laurinka27 inak, rozlíšiť zápach nafty, to už áno 👍👍

@koniarova to nafta nebude..ja som si realne myslela ze to je plyn a na druhy den rano som nastartovala auto (benzinove) a uplne mi to smrdelo ako v noci takze ...

kp7333
23. máj 2025

nebol to aceton? to by mohlo xnamenat cukrovku.

fajnova
23. máj 2025

Ja to mám už roky, neviem z čoho, je to nepríjemné. Cítim výfukové plyny akoby. Mám v nose polypy, ale neviem, či to môže byť z toho. Sú tu už podobné diskusie. Kočky tam písali,.že im to začalo pri covide trebárs.

aandrea9
23. máj 2025

Pískanie v ušiach spôsobuje pravdepodobne krivá krčná chrbtica, u mňa je to tak. A tie pachy...ja už tretí rok na jar cítim grilované kura, spálené pneumatiky...deje sa mi to po prekonaní kovidu...pred 4 rokmi.

rozculena
23. máj 2025

ja cítim dym z cigariet a momentálne aj teraz.
Neviem o tom,že by som prekonala covid.Mám to z krčnej chrbtice.
Mala to aj moja kamošká dávno pred kovidom.Jej to spôsobovali okuliare,ktoré ju tlačili na určitom mieste.

1mina
23. máj 2025
@ninazemna

Pozri si na nete výrazy "parosmia" a "phantosmia".

@ninazemna áno ja som si toto vygooglila keď som raz spala a strhla som sa nato že cítim dym akoby niekto vedľa mňa sfukol sviečku a nechápala som že ju nemôžem nájsť

matway
24. máj 2025

Mal som to, no nádor to nie je, neboj. Sú to zanesené čelove dutiny hnisom, rôznymi patogenmi. Tú vôňu cítim do dnes. Bola to vôňa acetylenu, a nie, nie je to cukrovkou. Zameraj sa na č.dutiny.

nerfka
3. jún 2025
@matway

Mal som to, no nádor to nie je, neboj. Sú to zanesené čelove dutiny hnisom, rôznymi patogenmi. Tú vôňu cítim do dnes. Bola to vôňa acetylenu, a nie, nie je to cukrovkou. Zameraj sa na č.dutiny.

@matway prosím vás aj ste to nejako riešili ? Ja som bola na ORL aj gastre a všetko v poriadku

matway
4. jún 2025
@nerfka

@matway prosím vás aj ste to nejako riešili ? Ja som bola na ORL aj gastre a všetko v poriadku

@nerfka raz som bol nachladený a pri fúkani nosa som vyfukal nechutné zahnisane akési štuple. Možno neskôr by som to riešil prebijanim dutín, neviem. Od vtedy zápach sa neobjavil.