Prečo vo veku 40 rokov zabúdam?
Ja nemam ani 40 a uz hrozne zabúdam... Nieco pisem ci hovorim a zrazu zabudnem urcite slovo..hoc aj casto používané. musím dlho rozmyslat alebo niekoho poprosit.
Tiez mam ciel nieco urobit a velakrat vzápätí zabudnem čo som chcela.
@marianarem som este panna
Ja som doma s 1.5 rocnymi deťmi a ja mam pocit že už nemám vôbec mozog
Hej, tiež odkedy mám dieťa, tak som osprostela 🤣🤣🤣 vidím, že v tom nie som sama...
Ak by išlo o medicínsky problém, môže to byť spôsobené oslabenou funkciou štítnej žľazy. Skús to prekonzultovať s lekárom.
Vystresovany a pretazeny clovek zabuda bezne, ale niekedy to moze byt aj priznak zacinajucej choroby … ja si to vsimam u 60+ cloveka ale nic s tym nespravim, pretoze nic nespravil, on to nebol ale popletie mena, datumy a miesta uplne bezne a zaroven tvrdi, ze nieco nespravil aj ked nikto iny to byt nemohol … drobnosti nic zle len trochu divne … ale je toho stale viac
Ja nemam 40 rokov. Pisala som ze som.mladsia.
Nuze, je to do istej miery normalne. Ked malo spis, mas stres, dlhodobe pretazenie, tak uz to ide.
A bude len horsie...
Tak koľko máš rokov? Nemáš ani 40, tak koľko 15,20,30? :D
Myslíš na veľa veci naraz, málo spiš atď...
@sisska96 akp Ježiš, ked dal výkupné
Skús užívať B12, Omega 3-mastné kyseliny a Ginko biloba
@tulipanik12 ❤️
Aj stresom to moze byt.
To su hormóny, celkový disblans organizmu. Horčík, B6 , tie omegy, štítna zlaza ci netreba euthytox, potom by som porposila o celkový hormonálny profil to ti gynekológ spraví alebo ak máš lepšiu obvodnu lekarku. Lebo to môže aj neurologické a to je uz dosť problém, ak máš napr. Nieco s mozgom, radšej chod teraz
Ja to mám od jakživa ( od základnej školy), už mám po 50 tke a je to tu stále 🙃.
Ja mám 26 a tiež mám úplne deravú hlavu. Niekedy to tak človek proste má.

Deti mas? Ja to mam, odkedy mam syna.