Prečo zdravotná poisťovňa neuhrádza vyšetrenie znamienok?
Chcela som sa objednať k dermatologičke na vyšetrenie znamienok. Potešilo ma, že objednanie je možné elektronický. Zrazu som si všimla, že celotelová kontrola znamienok 30€. To nie je štandardné vyšetrenie ? Ide mi o zopár znamienok, ktoré sa mi nepozdávajú.
Aj ja si prosim kontakt na ambulanciu, ja som platila 80€ za to. Ale pocula som, že keď má občas v OC akciu nejaká dermoznačka ako vichy a tak, tak robia bezplatné vyšetrenie znamienok. Skus sa poinformovať v tvojom meste. Ale je to cisto osvetová akcia, ak by aj bol nejaky problem tak sa to musi v ambulancii absolbovať znova.
mozno to beru ako esteticky problem a nie zdravotny.
to kde je taka super cena? celotelove sa vsade doplaca ak si chces dat bezplatne tak skontroluje jedno dve znamienka ale nie cele telo na to je speci pristroj
@mamina7070 v Prešove.
Aha rozumiem. Akútne zrejme pozrú a komplexné celotelové sa dopláca. Ale ako vravíte, suma je nízka, tak to za to stojí.
ja som sa objednala na celotelove a cena bola 140
@anonym_autor ale samozrejme, že ZP hradia aj celotelové vyšetrenie.
Len si treba nájsť takú ambulanciu ktorá má zmluvy a potrebuješ výmenný lístok
u sukromnika sa plati u kozneho nie 5am je to cez poistovnu aj vybratie
bola som u kožnej s úplne iným problémom a aké bolo moje prekvapenie,keď som v apke našla,že si dala preplatiť vyšetrenie znamienok
bola som u kožnej s úplne iným problémom a aké bolo moje prekvapenie,keď som v apke našla,že si dala preplatiť vyšetrenie znamienok
@rozculena môžeš to nahlásiť zdr. poisťovni

to kde je taka super cena? celotelove sa vsade doplaca ak si chces dat bezplatne tak skontroluje jedno dve znamienka ale nie cele telo na to je speci pristroj