icon

Prečo zdravotná poisťovňa neuhrádza vyšetrenie znamienok?

Dnes o 09:32

Chcela som sa objednať k dermatologičke na vyšetrenie znamienok. Potešilo ma, že objednanie je možné elektronický. Zrazu som si všimla, že celotelová kontrola znamienok 30€. To nie je štandardné vyšetrenie ? Ide mi o zopár znamienok, ktoré sa mi nepozdávajú.

mamina7070
Dnes o 09:38

to kde je taka super cena? celotelove sa vsade doplaca ak si chces dat bezplatne tak skontroluje jedno dve znamienka ale nie cele telo na to je speci pristroj

lavender94
Dnes o 09:44

Aj ja si prosim kontakt na ambulanciu, ja som platila 80€ za to. Ale pocula som, že keď má občas v OC akciu nejaká dermoznačka ako vichy a tak, tak robia bezplatné vyšetrenie znamienok. Skus sa poinformovať v tvojom meste. Ale je to cisto osvetová akcia, ak by aj bol nejaky problem tak sa to musi v ambulancii absolbovať znova.

anonym_7de2e9
Dnes o 09:51

mozno to beru ako esteticky problem a nie zdravotny.

autor
Dnes o 09:52
@mamina7070

to kde je taka super cena? celotelove sa vsade doplaca ak si chces dat bezplatne tak skontroluje jedno dve znamienka ale nie cele telo na to je speci pristroj

@mamina7070 v Prešove.

autor
Dnes o 09:54

Aha rozumiem. Akútne zrejme pozrú a komplexné celotelové sa dopláca. Ale ako vravíte, suma je nízka, tak to za to stojí.

mirola
Dnes o 10:04

ja som sa objednala na celotelove a cena bola 140

anonym_c16b05
Dnes o 10:04

@anonym_autor ale samozrejme, že ZP hradia aj celotelové vyšetrenie.
Len si treba nájsť takú ambulanciu ktorá má zmluvy a potrebuješ výmenný lístok

kacena4
Dnes o 10:08

u sukromnika sa plati u kozneho nie 5am je to cez poistovnu aj vybratie

rozculena
Dnes o 11:01

bola som u kožnej s úplne iným problémom a aké bolo moje prekvapenie,keď som v apke našla,že si dala preplatiť vyšetrenie znamienok

anonym_e4ee0c
Dnes o 18:38
@rozculena

bola som u kožnej s úplne iným problémom a aké bolo moje prekvapenie,keď som v apke našla,že si dala preplatiť vyšetrenie znamienok

@rozculena môžeš to nahlásiť zdr. poisťovni