Predávkovanie sa sedatívami
Ahojte je mi to koč hlúpe takto o tom verejne hovoriť ale čo už ako každý človek na tomto svete vrátane mna ma nejaké problémy (psychicke, rodinne ,peňažné a tak ďalej ) a preto som sa včera chcela zabiť , respektivne som sa predávkovala vzala som vyše 14 Ansilanov , 9x questax a 6 x sertralin v tom momente som si priala umrieť mávam nežiadúce účinky to Ano ? Môžem umrieť aj keď nie hneď ? Alebo máte ťažké zdravotné problémy ? Vopred vďaka za odpoved
Na tvojom mieste by som sa objednala k psychiatrovi a povedala mu, co sa stalo, urcite ti da prednostny termin a bude ti vediet aj najlepsie povedat, co ti moze sposobit taketo pozitie velkeho mnozstva liekov. Pripadne navrhne nejake vysetrenia. Ja nie som lekar, ale tak podla mna ked si prezila uz cely den, tak uz z toho asi nezomries.
A este v prvom rade by si sa mala s psychiatrom alebo so psychogom porozpravat o tom, co sa stalo, co ta k tomu viedlo a ako tomu v buducnosti predchadzat. Z kazdej situacie sa da najst vychodisko, len clovek ho niekedy nevie najst sam a potrebuje na to pomoc od niekoho ineho.
@enjyy_k skus zavolat na toxikologicke centrum, tam ti povedia hned, ake vysetrenia mas podstupit 🤷♀️
@heln tiez si myslim, ze ked si nezomrela hned, tak asi uz nezomries na otravu, ale to je neviem posudit, nie som lekar. Preto som pisala o ciernom uhli, vie odburat z tela podstatne mnozstvo jedov z toho mnozstva liekov. A tiez neviem ci mozu pecen a oblicky takto zlyhat hned a sposobit smrt, ale je to pre nich riadna zataz.
Preco sa pytas tu? Preco sa nepytas na pohotovosti? 🤔
@enjyy_k chcela si sa zabiť, nepodarilo sa, a teraz sa trasieš strachom, že možno zomrieš? Zvláštna kombinácia pocitov, rozhodne smer psychiatria
@enjyy_k poznam pripad kedy starsi pan so schizofreniou pojedol lieky, v panike si zavolal zachranku. Ano, hned po neho prisli, urobili mu vysetrenia a sup ho na psychiatriu, kde si ho nechali niekolko mesiacov.
Vyhladaj pomoc pre svoje telo a potom pre dusu. Vsetky problemy sa daju riesit, len treba chciet. Ak hladas pomoc verejne, urcite zomriet nechces.
@enjyy_k je mi luto, ze si sa dostala do takejto situacie, urcite si na to mala svoj dovod. Myslim, ze ked si neumrela na taku davku, tak to tvoj organizmus zvladol a brala by som to ako znamenie z hora, ze este tvoj cas asi neprisiel. Pecen zvladne vela, chvilku to potrva, ale zregeneruje sa. Drzim palce, nech sa tvoje dni obratia na radost a stastie.
@enjyy_k pi veľa tekutín. Aby sa ti to z tela vyplavovalo.
@enjyy_k di svojpravna nemusis sa liecit zavreta na psychiatrii,drzim ti palce viem ze to mas nadhlavu tazke ale je to len obdobie, prosim ta ak ta nudi zivot tak skus pomoct niekomu kto to ozaj potrebuje a budes sa citit potrebna, su ak horsie pripady ver mi
@enjyy_k ahoj, ako sa dnes citiš?
@andrea1977br Ahoj ďakujem Že sa zaujímaš popravde mám pocit že som ešte stále v kvázi nadrogovana Keď sa to tak dá povedať 😅😏
@andrea1977br ale už je mi o niečo lepšie
@enjyy_k niečo podobné prežívam s mojou dcérou, je v tvojom veku. Ak chceš môžeme ss

@enjyy_k Ahoj, asi si mala nejaky dovod, preco si to urobila a to by si mala riesit. Co sa ti minimalne moze stat je, ze si "odpalis" pecen, jednoducho ju znicis, pripadne aj oblicky. Ake to moze mat nasledky si vygugli. Neviem ci to este pomoze, ale ak si chces precistit telo, tak odporucam cierne uhlie.