Predĺžené črevo
Dobry den, ,najskor poprosim Mudr, ak teda mozte prosim ,poradte . No a rada by som pacientov ,co si tym presli..lebo uz ma chytaju depresie, prosim vas je tu niekto, z pacientov kto mal dokazanu DG predlzene crevo, alebo stenozu, alebo obstrukciu,? podla mojich udajov bolesti mam na lavej strane dolu od sigmy asi 5-7 cm smerom dole to mam uz 5 ty rok . pravdepodobne mi mozte povedat nemame vestecku gulu ( zartujem). ale popisem.Mna to ukrutne boli aj v noci,, teda kazdu noc , po uziti zaldiar effer. ma to povoli,ale do rana uz nazaspim. teda zacala teda som uz total vycerpana spim 3- 4 hod i.Gastrofibroskopia od hltana az po dvanastornik negat ,Mr malej panvy ´+konecnik, vsetko chvala Bohu negat, .,,, Boli ma to mezi sigmou a konecnikom stale ale to sa este da vydrzat po vyprazdneni
brutal niekedy za dve hod, inoked za 3 hod hod, a potom stale, teda vkuse a sumaky. priebeh vyprazdnenie nie je bolestivy, ale musim tlacit jak pri porode teda zacpa a mam, pocit nedovypraznenia Nic neberiem len od bolesti zaldiar a neurol a vlastne mudr gastrlog mi este pridal duffalac,ale niekedy ho ani nemusim brat. jest samozrejme mi nechuti nutim sa. 3 roky mam vahu 41 kg pri 163 cm.,, Pred chorobou som mala 55 -60 kg .Pred 4 mi rokmi s cistenim do rana take bolesti az som kolabovala ,tak, mudr uz sa bal robit vysetrenie tenkeho creva , Asi ipred pol rokom som mala bolesti platniciek prasknuta a vytecena,ale to sa mi uz krasne hoji,uz chodim uplne vzpramene, cvicim . cim viac cvicim ,tym viac ma to crevo boli,ako vredy , tak poradte Pani Mudr.minule ste mipomohli ohladom tych platniciek.,Vdaka Vam.Ale toto vysetrenie neviem ako co mam robit aby som dala tomu najmensiu zataz,aby mi to konecne mohli vysetrit.Teda ide mi o to napr.aby som mohla ist na wc, co najmenej,Napr.3-4 krat. a este.Mam velmi dobreho gastrologa,ale jednoducho zhodnotil to Mr konecnika a malej panvy, a uplne akoby zabudol, alebo neviem, ci to este nechal oddychnut
uz ,mi ani nenavrhol ani Ct, ani kolons. ,hoci pred pol rokom mi to navrhoval,ale ked som tam tam dosla s aktualnym popisom Mr Ls, tak , zhodnotil, ze to mam z tych platniciek ale krize ma uz nebolia ,velmi malo sem tam ,Ale toto podbrusko, to je pre nich pandoriniho skrinka.Tak som sa rozhodla, ze uz ich nebudem otravovat,( a skusila by som Bory.)Uz som sa tam aj zaregistrovala, ale este neobjednala,ja fakt som uz zufala. Alebo pytam sa Vas pani Mudr od faku, bude lepsie ak pojdem znova tam a sa to tam aj dokonci Prosim,ak mozte poradte. Naposledy ,ked som bola u obvodnej ,tak som jej povedala,ze ked sedim ,tak ako keby som sedela na nejakej tekutine, a zacinalo mi to pred tymi 4r mi rokmi ako keby som medzi konecnikom maternicou a mocovym mechurom sedela ako na mäkkom vajci, velkosti ako orech,a teraz ta tekutina, tiez asi 3 roky ,na gynde posledna cytologia premnozene e coli.Ja si myslim ze to bude z toho creva, lebo matarnicu sono hlbkove aj povrchove negat ale kedze kruta bolest podbruska, tak to nieco vyvolava ,lebo vlastne lebo ked zatlacim na konecnik tak ta tekutina,teda ten fluor,mi ide do podbruska preto ta bolest,a vlastne aj ked sa sprchujem vidim ,ze to asi ide aj cez krcok maternive von, teda ludove povedane vytok, ,Ktory pred 4 rokmi mal zapach fekaliami, aj to mi potvrdilo cyto
a este vselijake rozne bakterie.ale tezaz uz nie .uz len tie e coli.. Velmi pekne dakujem aspon za precitanie

@vorkola doteraz vam nebola urobena gastroskopia? Lebo nechapem na co vas gastroenterolog caka. Z toho co popisujete moze ist o fistulaciu creva, alebo o fistulu s abscesom, pripadne mozno este SIBO. Ale priklanam sa k fistule.
Objednajte sa na Bory, nech vam cim skor vysetria cele hrube crevo. Moznosti su: sonografia brucha, gastrofibroskopia, CT enteroklyza.
Cim skor to absolvujete, tym skor mate diagnozu a tym rychlejsie vam nastavia liecbu a bude vam lepsie.
Drzim palce