Prejavy užívania drog
Ahojte dievčatá, v prvom rade sa ospravedlňujem za moju anonymitu, prispievam sem veľmi často, môj nick pozná aj osoba, o ktorej idem písať. Tak mi verím odpustíte 🙂
Ako začať. mám priateľa, o ktorom som si myslela, že ho poznám za tie roky čo sme spolu, ale v poslednej dobe mám podozrenie, že si na niečom lieta. nemám dôkaz, ale kedysi som žila v blízkom kontakte s osobou, ktorá si na drogách fičala a začínajú mi niektoré veci bohužiaľ zapadať.
Spomeniem príznaky: veľké zrenice, nadmerné potenie (ale extrémne nadmerné, za normálnych okolností sa nepotí jak keby ho poliali vodou), studené ruky nohy, nespavosť (celú noc je hore po 12 h smene), extrémne zmeny nálad.
Konfrontovala som ho - jeho názor samozrejme prísahy že nie, že to by už nikdy neurobil že je len vyčerpaný a má pocity smútku. Ale viem, že feťáci vedia zapierať a klamať lepšie než ktokoľvek iný, takže to neberiem relevantne. A viem aj to, že v minulosti si na niečom fičal.
Prosím Vás, viete sa mi k tomu vyjadriť ? máte skúsenosť ?
A prosím Vás o jednu vec - aspoň v jednej diskusii normálne komenty, žiadne hádky a pod, mám Ťažké dni pomôže mi pokojná energia ♥ moc Vám Ďakujem
@akbara77 Ty si z Vrakune, tam by si nemala problém zohnať nič, stačí zaklopať najbližším susedom ;) I keď tam skôr zozenies piko ako kokain, že áno?
Mi to mohli byt totálne jasne, že sa tu nájdu puritánky, keď niekto normálne prizná, že niečo sem tam skúsil. A nehovorím že je neškodný, ono všetkého veľa škodí. Ale keď si dá niekto raz za uhorský rok na party dve lajny tak mi to nepríde ako katastrofa.
@luna379 neviem, mám slušných susedov....aj keď som z Vrakune. P.s lajno poznám iba ako kravske hovno a to vôbec nie som puritanka. Dokonca som žila na VŠ intrakoch...a na party sa viem zabaviť aj bez kravskych hovien.a tvrdiť niekomu,že je to neškodné....je scestné....skús ponúknuť svojim deťom,chudatkam aby im nieco neušlo.
Aj tá žiarlivosť, o ktorej píšeš, ktorá sa "zrazu" objavila, tiež jeden z príznakov,hlavne pri pervitíne je paranoja...
@sedem áno toto sa u nás deje na etapy. raz nič, potom ale skok a povedala by som že až neúmerne žiarli. nebol takmer vôbec žiarlivý, to čo u nás funguje je dôvera. ale presne, toto je to čo sa zhoršilo posledného pol roka a naozaj bezdôvodne, nemal žiaden podnet.. ten vecer, po ktorom som napísala tento príspevok mi prelustroval notebook aj mobil a robil scenáre. neviem nikdy to nespravil predtým
Ahoj, ja som tému objavila čisto náhodne ale čítala som ju aj všetky komenty... A ani neviem prečo, ale som zvedavá ako to nakoniec dopadlo. Prišla si na niečo?
to co pises, su prejavy osoby ktora uziva pervitin. Nezistis to kym ti to nepovie - pripadne test, pretoze ten sa snupe. A tieto prejavy ma osoba ktora je na jeho pravidelnom uzivani uz zavisla. Ziadne rekreacne uzivanie 1x za pol roka.

@ptmt1011 on je málo doma z dôvodu že chodí na služobky, financie máme každý svoje nie sme manželia, platíme spolu raz on raz ja, tak kadejak jak to vyjde ale nemám pristup k jeho účtu, kam kde koľko dáva. a on zasa s peniazmi problém nemá čiže ja to na tomto či niečo zmizne alebo nie neodhalím :(