icon

Prekonali ste boreliózu?

10. aug 2023

Prosím, ako u vás prebiehala? Ďakujem.

aandrea9
10. aug 2023

Ja asi pred 18timi rokmi. Pred cca dvomi mesiacmi som mala kliešťa, tak mi robili odber krvi. Podľa hodnôt som ju vraj prekonala, predpokladám zásluhou kliešťa spred 18tich rokov. Výsledky z tej doby si nepamätám, doki mi vtedy nasadila hneď atb. Nemám ale žiadne problémy s ňou spojené.

simca06022011
10. aug 2023

U jedneho po dvoch tyzdnoch prechladnutia - tvarova obrna, probelmy s recou, rovnovahou... liecba 3/4roka PN, mesiac nemocnica, potom este sa dochadzalo na infuzie, potom na kadejakych vitaminoch, rehabky. Unava a pod cca 1-2roky. A ine v rodine sme mali aj komplikovanejsie, v podsate u tety sa to podobalo na sklerozu multiplex, aj dlho sa to snazili diagnostikovat a nakoniec to bola borelka... potom sme mali par pripadov v rodine, ktre viem iba z dialky, tak nejdem pisat, nech netaram :D nie je to prijemne, vela ludi to ale prejde ako nic, s prechladnutim, ATB a pokoj a ini to maju horsie

gabika0825
10. aug 2023

Ja som mala spolužiačku na strednej ktorá ochorela na boreliozu, lenže u nej sa tak rozbehla, že bohužiaľ mala strpnute nohy a musela sa učiť znova chodiť. Rok a pól bola na tom veľmi zle. Ale prekonala a vrátila sa aj k športu

han_ka11
Autor odpoveď zmazal
autor
10. aug 2023

Ďakujem za všetky odpovede, povzbudili ma.

bublinka1426
11. aug 2023

mala som bolesti hlavy, tocila sa mi a bola som unavena viac nez bezne.