Prepláca poisťovňa operáciu čeľuste?
Zdravim, ako to funguje s preplacanim operácie poisťovňou? A mal niekto takúto operaciu? Ja mám problémy napríklad so zubami kvôli mojej čeľustí že nevedomo napríklad v noci mám silný skus a začali sa mi už aj krcky odhaľovať. Len neviem či je to dostatočný dôvod na operáciu takže neviem či by mi to preplatili. Alebo som ešte počula aj o botoxe... Máte niekto s niečím takým skúsenosti vedeli by ste mi poradiť ako postupovať? Kde sa dozvedieť viac a podobne
co chces vlastne riesit? skus sa neriesi operaciou v kazdom pripade ak je indikovana operacia odbornikom zo zdravotnych dovodov je to cez poistovnu
co chces vlastne riesit? skus sa neriesi operaciou v kazdom pripade ak je indikovana operacia odbornikom zo zdravotnych dovodov je to cez poistovnu
@kacena4 a ako sa teda riesi? Lebo mne napríklad väcsina povedala že práve botoxom alebo operaciou
@anonym_autor no ja neviem co mas za problem, ale pri predkuse sa riesi napr. strojcek
@kacena4 ja mám viac vysunutu bradu než by som mala mať a teda aj spodné zuby. Riešili sme to strojčekom lenže to nepomohlo ba by som povedala že sa to zhorsilo. Nie som odborník ale podla mňa sa to malo od začiatku riešiť operáciou pretože to že mi zmenia nejako uhol zubov aby som mohla dobre kusat moc nepomôže
@kacena4 ja mám viac vysunutu bradu než by som mala mať a teda aj spodné zuby. Riešili sme to strojčekom lenže to nepomohlo ba by som povedala že sa to zhorsilo. Nie som odborník ale podla mňa sa to malo od začiatku riešiť operáciou pretože to že mi zmenia nejako uhol zubov aby som mohla dobre kusat moc nepomôže
@anonym_autor a už si bola nakonzultacii u ortopéda
@anonym_autor a už si bola nakonzultacii u ortopéda
@minenkaa nie😬 ale chystám sa
@anonym_autor Ahoj, ja mám veľku bradu a malú čeľusť aj predkus a odporučili mi operáciu čeľuste. Len stále nie som rozhodnutá mám strach
@anonym_autor Ahoj, ja mám veľku bradu a malú čeľusť aj predkus a odporučili mi operáciu čeľuste. Len stále nie som rozhodnutá mám strach
@anonym_3504bb nemusis sa báť ,chod do toho
@anonym_3504bb nemusis sa báť ,chod do toho
@minenkaa Vieš málo sa o tom píše na nete priebeh skúsenosti ľudí s tou operáciou. Potom to je také že človek sa boji ísť do toho.
@anonym_3504bb ja mám tri operácie čeľustí za sebou a dalo sa to zvládnuť
@minenkaa Prečo až 3?
@anonym_3504bb ja mám tri operácie čeľustí za sebou a dalo sa to zvládnuť
@minenkaa a ak sa môžem spýtať aký bol dôvod operacie? Že či išlo tiež o predkus alebo niečo iné? A ako si to začala riesit?
@minenkaa a ak sa môžem spýtať aký bol dôvod operacie? Že či išlo tiež o predkus alebo niečo iné? A ako si to začala riesit?
@anonym_autor krive čeľuste a zuby vrchnú mi najprv rozširovali o 7mm a potom mi obe posúvali
Najprv k ortopédovi a potom ku chirurgovi a už potom sme riešili čo a ako a termíny operacii

Celustny ortopéd ,konzultácia