icon

Prepláca Union lieky pre dospelých?

28. aug 2025

Prave som videla reklamu ze union ma preplatky za lieky aj pre dospelych, je to pravda? Viem, ze pre deti ano ale o dospelych som nevedela

janai1
28. aug 2025

až od 01.01.2026 do 300€

oli18
28. aug 2025

Ja som v Unione od jej vzniku, uz som dochodkyna s viacerymi dg a v zivote mi ani cent nevratili.

sajmonka_1216
29. aug 2025

v Dôvere to je už dávno, mne vracajú

autor
29. aug 2025
@sajmonka_1216

v Dôvere to je už dávno, mne vracajú

@sajmonka_1216 no ved prave, ja som tam preto dala prihlasku teraz lenze ak to od noveho roku ma aj union tak potom zbytocne menim

sajmonka_1216
29. aug 2025
@anonym_autor

@sajmonka_1216 no ved prave, ja som tam preto dala prihlasku teraz lenze ak to od noveho roku ma aj union tak potom zbytocne menim

@anonym_autor no ja práve teraz prestupujem z Dovery do Unionu :D Ako v Dôvere som bola spokojná, ale akurát som tehotná a viac sa mi páčia benefity pre novorodencov v Unione ako v Dôvere.. tak uvidím no... veď sa potom dá vrátiť späť :

autor
29. aug 2025
@sajmonka_1216

@anonym_autor no ja práve teraz prestupujem z Dovery do Unionu :D Ako v Dôvere som bola spokojná, ale akurát som tehotná a viac sa mi páčia benefity pre novorodencov v Unione ako v Dôvere.. tak uvidím no... veď sa potom dá vrátiť späť :

@sajmonka_1216 ano, aj mne pride ze union ma tie benefity fajn, mna na dovere presvedcili vlastne len tie preplatky

union_zp
AMBASÁDORKA
3. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_autor čas na prípadné späťvzatie podanej prihlášky do inej poisťovne máte do 30.10.2025, budeme radi ak s nami zostanete 🙂 Union ZP