Prepláca Union lieky pre dospelých?
Prave som videla reklamu ze union ma preplatky za lieky aj pre dospelych, je to pravda? Viem, ze pre deti ano ale o dospelych som nevedela
Ja som v Unione od jej vzniku, uz som dochodkyna s viacerymi dg a v zivote mi ani cent nevratili.
v Dôvere to je už dávno, mne vracajú
v Dôvere to je už dávno, mne vracajú
@sajmonka_1216 no ved prave, ja som tam preto dala prihlasku teraz lenze ak to od noveho roku ma aj union tak potom zbytocne menim
@sajmonka_1216 no ved prave, ja som tam preto dala prihlasku teraz lenze ak to od noveho roku ma aj union tak potom zbytocne menim
@anonym_autor no ja práve teraz prestupujem z Dovery do Unionu :D Ako v Dôvere som bola spokojná, ale akurát som tehotná a viac sa mi páčia benefity pre novorodencov v Unione ako v Dôvere.. tak uvidím no... veď sa potom dá vrátiť späť :
@anonym_autor no ja práve teraz prestupujem z Dovery do Unionu :D Ako v Dôvere som bola spokojná, ale akurát som tehotná a viac sa mi páčia benefity pre novorodencov v Unione ako v Dôvere.. tak uvidím no... veď sa potom dá vrátiť späť :
@sajmonka_1216 ano, aj mne pride ze union ma tie benefity fajn, mna na dovere presvedcili vlastne len tie preplatky
@anonym_autor čas na prípadné späťvzatie podanej prihlášky do inej poisťovne máte do 30.10.2025, budeme radi ak s nami zostanete 🙂 Union ZP

až od 01.01.2026 do 300€