icon

Preplatí poisťovňa psychologické vyšetrenie?

11. aug 2024

Ahojte, ak mam vymenny listok od obvodneho k psychologovi ( nie k psychiatrovi), mam tam napisane ziadam o psychologicke vysetrenie. Tak mi to poistovna preplati, alebo si to platim sama? Vdaka

viestta
11. aug 2024

Preplati

sara07
11. aug 2024

preplatí len si pozri či má zmluvu s danou poistovnou ,a tiež sa spýtaj kolko sedení, lebo tam je to obmedzné ako kde a ako u koho , zaleží aké sedenia atd
najlepšie ked sa spytaš pri objednavani a potom priamo mudr

rozculena
11. aug 2024

psychológ sa neprepláca,prepláca sa iba klinický psychológ,hľadaj takého.

matkahelka
11. aug 2024

musis si najst takeho psychologa, ktory ma zmluvu s tvojou ZP, co je v dnesnej dobe uz celkom problem. vacsina psychologov uz zmluvy s poistovnami nema a funguju vo vacsine na priamych platbach

matkahelka
11. aug 2024

@sara07 psycholog nie je MUDr., MUDr. je psychiater

biba_18
11. aug 2024

podľa toho k akému psychológovi pôjdeš. nie všetci sú zazmluvnení. tí čo sú zazmluvnení majú zvačša dlhé čakačky…

biba_18
11. aug 2024

@rozculena aj psychológ sa prepláca, musí mať ale zmluvu s príslušnou poisťovňou…

biba_18
11. aug 2024

čo sa neprepláca, tak paragraf…

rozculena
11. aug 2024

@biba_18 https://www.vszp.sk/zoznam-zmluvnych-lekarov?fi...
nikde nevidím psychológa,všetko je to klinický psychológ,

rozculena
11. aug 2024

@biba_18 čo to má spoločné s paragrafom

mamina7070
11. aug 2024

len musis najst takeho co robi na tvoju poistovnu a objednat sa kvoli limitom

biba_18
11. aug 2024

@rozculena nič. len vravím že ak chce ísť niekto k psychologičke počas pracovného času, nemôže si uplatniť paragraf ani na seba, ani na sprevádzanie…

biba_18
11. aug 2024

@rozculena a klinický psychológ nie je psychológ alebo ako mám tomu tvojmu príspevku rozumieť?

micicka
11. aug 2024

@biba_18 a to z akeho dovodu? Ja som bola s dcerou a paragraf mi bol uznany

biba_18
11. aug 2024

@micicka keď ti ho uznala vaša mzdárka tak ďakuj že nevie že sa neprepláca… naša psychologička mala spoločnú ambulanciu s psychiatričkou a dávala mi jej pečiatku kvôli tomu. ak sme išli za školskou alebo k špeciálnej pedagogičke, musela som nadrábať alebo brať dovolenku…

rozculena
11. aug 2024

@biba_18 ja ti len ukazujem,že s poisťovňou nemá zmluvu žiadny psychológ.Klinický ma každý,klinický sa normálne prepláca.
Ja som bola kedysi upozornenámže si mám hľadať klinického,lebo len tí sú preplácaní.

sara07
12. aug 2024

@matkahelka ale ano anooo,, bolo to myslené že sa nemá pytat upratovačky pred dverami ale priamo tej postavičke čo bude mat u nej sedenie ..

evkamotka
13. aug 2024

@rozculena chodim ku klinickemu psychologovi a nema zmluvu so ziadnou poistovnou. Je cisto sukromny