icon

Prečo e-recept nefunguje správne?

vorkola
20. jan 2025

Mili pacienti,uz sa vam da k mudr predpisat liek cez online,vsetko mi to zoberie az po kolonku potvrdte kod,ktory nie a nie prist,,Vsak ten minister zdravotnictva to uz mal este minuly tyzden nariadene,aby to bolo tak,ako to bolo predtym. Na nete som ze citala ,ze mu to konkretne nariadil Fico. ,len ma stve, ze kvoli tomu,musim zajtra osobne.dakujem

crazy_cat_lady
20. jan 2025

my sme si teraz davali s manzelom predpisovat e-recept a v pohode nam to prislo..

vorkola
autor
20. jan 2025

@crazy_cat_lady Dakujem, Pytam sa ,je mozne,ze, by si to aj mudr, mohla nejak zablokovat ?

maranco
20. jan 2025

@vorkola skús si pozrieť v zdravotnej knižke na stránke https://www.npz.sk či máš zapísaný recept

simca06022011
20. jan 2025

to co opisujes bude skor technicky problem u lekara pri objednani receptu... nie vydavani... lebo neviem ake potvrdenie kodu alebo co... erecepty na riadne lieky mi idu normalne stale, jedine liek, ktory beriem ako samoplatca nesiel raz (ale ja som ho objednala online, ale nevedeli mi ho poslat elektronicky).. a uz by mal ist v pohode.

guudy
20. jan 2025

@vorkola prepac, ale nevidim v uvodnom texte ziadnu otazku, dokonca som uplne ani nepochopila o co ti ide. Mozno nabuduce pomoze, ked sformulujes otazku zrozumitelne.
Mne erecepty funguju normalne. Lekar vystavi erecept a ja si lieky vyzdvihnem v lekarni. Ziadny kod k tomu nie je treba.