Prešlo niekomu vertigo aj bez pomoci?
Ahojte, uz niekoľko dní ma strasne točí celé dni, diagnostikovali mi vertigo a však lieky mi nedali žiadne lebo som tehotná. Takze ani CT ani nič.. z krčnej chrbtice to tiež nemám, nemám s nou problémy ani ma neboli. Vraj príčina môže byt aj z psychiky co by sedelo. Lekár mi povedal ze orgán rovnováhy sa mi posunul na jednu stranu a musím len vydržať vraj sa to vráti naspäť. Mate s tým niekto skúsenosť ze sa to naozaj po pár dňoch napravilo samé?
Ďakujem.
@rena28 ak je to konflikt cieva a VIII nerv tak sa to riesi chirurgicky
@adulienka11111
@adulienka11111 ahoj,keď čítam tieto diskusie mám veľký strach,kedy to tak prejde mne,ja ešte niesom poriadne diagnostikovaná a trvá to tri týždňa,no som tehotná... Idem na ORL do Vranova,chcem sa opýtať ako to dopadlo tebe po Tom čase,písala si v roku 2022... Fest som zvedavá,lebo mám obavy keďze už bude mesiac čo sa neviem postarať o deti doma,ani ísť von a nie to ešte ak pribudne ďalší človiečik v januári... Tebe to poriesili chirurgický? Vieš odporučiť neurológa? Ďakujem.
@adulienka11111
@adulienka11111 ahoj,keď čítam tieto diskusie mám veľký strach,kedy to tak prejde mne,ja ešte niesom poriadne diagnostikovaná a trvá to tri týždňa,no som tehotná... Idem na ORL do Vranova,chcem sa opýtať ako to dopadlo tebe po Tom čase,písala si v roku 2022... Fest som zvedavá,lebo mám obavy keďze už bude mesiac čo sa neviem postarať o deti doma,ani ísť von a nie to ešte ak pribudne ďalší človiečik v januári... Tebe to poriesili chirurgický? Vieš odporučiť neurológa? Ďakujem.
@michaelaj3 zdravim.neporiesili to chirurgicky. Uzivam sulpirid na zavraty rozneho druhu

@20erika07 mňa to trápi už tretí týždeň a mám pocit, že cavinton nezaberá. Už som zúfalá, lebo ma to obmedzuje
@tinkamaj mne nedali lieky lebo som bola tehotná,skúšala som len nejaké cvičenia na Vertigo podla YouTube, uplne to prešlo asi po 3t