icon

Presun PN od obvodného lekára k gynekológovi

7. júl 2025

Ahojte dnes som volala ohľadom PN ku gynekológovi keďže momentálne som PN u obvodného lekára. Gynekológ povedal že mi obvodný lekár nemusí ukončiť PN že oni si ju vedia presunúť k sebe alebo prebrať. Máte s tým skúsenosti? Ešte som o tom nepočula. Vraj stačí oznámiť to obvodnému a že oni si ma od zajtra preberú k sebe. Takže mi vlastne zostanú vychádzky aj všetko? Iba sa zmení diagnóza alebo ako to funguje? Riešila som to cez telefón nestihla som sa všetko popýtať a idem tam až 4.8. tak chcem vedieť ako to funguje. Ďakujem 😊

evinku
7. júl 2025

@author ahoj... Áno.. Ja to idem tak riešiť... Tiez som na PN od obvodného, keďže som riešila iný problém a ostala som tehotná, tak idem presunúť pn ku gynekologičke... Obvodný len napíše, že ta presúva do starostlivosti do gynekológickej ambulancie vzhľadom na to, že som tehotná... Ona vypíše novú pokračujúcu pn s inou diagnózou s zadá všetko, čo treba.. Dohodnem sa s ňou, ako chcem mať vychádzky... Ja som sa na to pýtala aj priamo na soc. poisťovnina tam mi to tiež milé pracovníčky takto vysvetlili..

autor
7. júl 2025
@evinku

@author ahoj... Áno.. Ja to idem tak riešiť... Tiez som na PN od obvodného, keďže som riešila iný problém a ostala som tehotná, tak idem presunúť pn ku gynekologičke... Obvodný len napíše, že ta presúva do starostlivosti do gynekológickej ambulancie vzhľadom na to, že som tehotná... Ona vypíše novú pokračujúcu pn s inou diagnózou s zadá všetko, čo treba.. Dohodnem sa s ňou, ako chcem mať vychádzky... Ja som sa na to pýtala aj priamo na soc. poisťovnina tam mi to tiež milé pracovníčky takto vysvetlili..

@evinku no mne kázali že mám zavolať obvodnému a povedať mu že to od zajtra preberú k sebe na gynekológiu tú PN...a zajtra mám volať na gynekológiu a pripomenúť im to tak hádam to stačí

prabinka
7. júl 2025

No áno, je to tak. Proste sprav, ako ti povedali 🙂 Ty sa už nestaraj ďalej.

evinku
7. júl 2025
@anonym_autor

@evinku no mne kázali že mám zavolať obvodnému a povedať mu že to od zajtra preberú k sebe na gynekológiu tú PN...a zajtra mám volať na gynekológiu a pripomenúť im to tak hádam to stačí

@anonym_author určite... Treba ich informovať, aby obvodný presunul pn a hneď ju prebrala gynekológia... Aby sedeli aj dátumy

autor
7. júl 2025
@evinku

@anonym_author určite... Treba ich informovať, aby obvodný presunul pn a hneď ju prebrala gynekológia... Aby sedeli aj dátumy

@evinku áno áno ja som tam dnes volala že od zajtra ma berie k sebe gynekológ na PN tak mi povedali že nič nemusím riešiť že oni si to zajtra len preberú tak hádam sme sa všetci pochopili 😁 ďakujem ♥️

evinku
7. júl 2025
@anonym_autor

@evinku áno áno ja som tam dnes volala že od zajtra ma berie k sebe gynekológ na PN tak mi povedali že nič nemusím riešiť že oni si to zajtra len preberú tak hádam sme sa všetci pochopili 😁 ďakujem ♥️

@anonym_author určite áno... Ak máš účet elektronický v soc. poisťovni vieš si to tam aj sama pozriet... Alebo v prípade sa informovať aj na danej pobočke soc. poisťovne...