Pretrvávajúca bolesť pravej ruky
prosim vas je to normalne ze uz skoro 3-4mesiace ma boli prava ruka?
zacalo to ramenom ale bolest uz ide do klbu az k ruke. boli ma kosti uz snad vsade. ortoped vravel ze mam frozen arm ci ako sa to povie, mam natierat kremom proti bolesti a dat lieky.
ani mi nerobil rtg
je nomralna tato bolest? v noci ked lezim je najhorsia :( nechapem a len jedna ruka.
vačšinou je to jedna ruka a áno, človek od bolesti ani nespí 😔 okrem masti čo ďalej navrhol?
@biba_18 no lieky na bolest. mna boli aj prava cast hlavy to je divne akoby len prava cast proste
vačšinou je to jedna ruka a áno, človek od bolesti ani nespí 😔 okrem masti čo ďalej navrhol?
@biba_18 teraz ju dako vobec nesilim a boli. nechapem. :(
zamrznuté rameno znamená že máš zápal - z nejakého dôvodu. ten treba najprv vyliečiť, dávať lieky proti bolesti, masti, ľadovať. nezaťažovať. a keď to postupne povolí, začať zviky na rozhýbanie…
nemusel ťa posielať na rtg, skúsený lekár to vyšetrí aj bez toho - zvlášť keď si nemala úraz alebo nemáš problémy aj s inými kĺbmi…
počítaj že sa to lieči dlho 😏 aj dlho to bolí, v podstate konštantne aj bez zaťaženia…
to rameno ťa asi pobolievalo už skôr, že…
zamrznuté rameno znamená že máš zápal - z nejakého dôvodu. ten treba najprv vyliečiť, dávať lieky proti bolesti, masti, ľadovať. nezaťažovať. a keď to postupne povolí, začať zviky na rozhýbanie…
nemusel ťa posielať na rtg, skúsený lekár to vyšetrí aj bez toho - zvlášť keď si nemala úraz alebo nemáš problémy aj s inými kĺbmi…
počítaj že sa to lieči dlho 😏 aj dlho to bolí, v podstate konštantne aj bez zaťaženia…
@biba_18 mam aj s inymi bedrovymi a prekonala som boreliozu pred 12 rokmi.
to rameno ťa asi pobolievalo už skôr, že…
@biba_18 ano skor, a bolest presla do celej ruky, uz ma bolia aj svaly
😒 a tie iné klby neriešil?
Zaleží aj od toho či pravá je tá dominantná , teda ak ste praváčka a aj napr. robíte na pc s myšou stále pravou rukou a ostatné bežné úkony tiež , tak je preťažovaná, plus zlé držanie tela , nesprávne sedenie a problém je na svete, rozhodne by som šla ale aj si dať urobiť rtg, neviem na základe čoho dal diagnozu...
a si praváčka? ja mám tiež s pravým problémy…
a si praváčka? ja mám tiež s pravým problémy…
@renesance80
@biba_18 prava a ano casto za PC ale nemam tenisovy laket ved to by ma nezacalo prve boliet rameno.
@renesance80 ten klb je bolestivý v určitých polohách aj keď ho zatlačíš na niektorých miestach… takže na základe toho by som povedala…
@renesance80
@biba_18 prava a ano casto za PC ale nemam tenisovy laket ved to by ma nezacalo prve boliet rameno.
@anonym_autor to nie ale z toho môže začať bolieť všetko, smerom k chrbtu až po lopatku, to môže byť aj neurologický problém , skôr by som sa dala vyšetriť na neurologii ako u ortopeda
@renesance80 ten klb je bolestivý v určitých polohách aj keď ho zatlačíš na niektorých miestach… takže na základe toho by som povedala…
@biba_18 ja ked zatlacim akoby ma bolela kost aj sval, proste vsetko. uplne
tiez ma ortoped posielal z liekmi,mastami a rehalibitacou a injekciou do ramennwho klbu 3 roky,aj rtg robil a nikdy nic nevidel,isla som na magneticku rezonanciu ,a vtedy sa ukazalo ake poskodenie mam ramena na 3 strany nalez,ked som bola v nemocnici s tym nalezom skoro som tam skolabovala ze co vsetko mi musia operacne vyriesit a to som uraz nemala,na öperaciu som cakala 5 mesiacov,nastastie som po operacii a bolesti ustupili,uz 2 den po operacii spm zacala rehalibitacie trvali 3 mesiace 3x tyzdenne
tiez ma ortoped posielal z liekmi,mastami a rehalibitacou a injekciou do ramennwho klbu 3 roky,aj rtg robil a nikdy nic nevidel,isla som na magneticku rezonanciu ,a vtedy sa ukazalo ake poskodenie mam ramena na 3 strany nalez,ked som bola v nemocnici s tym nalezom skoro som tam skolabovala ze co vsetko mi musia operacne vyriesit a to som uraz nemala,na öperaciu som cakala 5 mesiacov,nastastie som po operacii a bolesti ustupili,uz 2 den po operacii spm zacala rehalibitacie trvali 3 mesiace 3x tyzdenne
@katinka71 ved toho sa bojim aj ja...
@anonym_autor Mna bolelo rameno z krcnej chrbtice
ja mám zakazničkua ju tak presne bolela ruka nemala žiadný iný príznak a zistili jej rakovinu prsníka.
ja mám zakazničkua ju tak presne bolela ruka nemala žiadný iný príznak a zistili jej rakovinu prsníka.
@alickapusinka no tak teraz si ma uplne vystrasila 😲
ja som mala tenisový lakeť, mesiac v strašných bolestiach. Tiež som sa pýtala k ortopédovi. Môj obvoďák mi dal injekciu na zápal + lieky a krém a o tri dni oveľa lepšie pocity.
Pripnem sa k téme .Tak isto má bolí ľavé rameno.Pri nejakom zlom pohybe mi v ňom akokeby niečo cvakne sekne má v klúčnej kosti.Pred pár mesiacmi som mala autonehodu a od vtedy sa mi to stáva .
@alickapusinka no tak teraz si ma uplne vystrasila 😲
@anonym_autor no ja mám secondhand a chodia ku mne rôzne zakazničky mlade staršie, stredy vek rôzne katagorie vekove a tak mi hovorila zakaznička svoj príbeh ked mi to povedala tak aky príznak mala tak mi povedala bolela ju postupne ruka najprv trošk potom viac a potom už tak že ako keby ju mala uplne strpnutu prešlo to a za pár dni ešte horšie chodila na vyšetrenia že chrbtica ruky platničky a potom už ked nevedeli čo tak lekár povedal že aby išla na prsník na mamograf a tam jej našli.Ja som ostala veľmi prekvapena s toho čo mi povedala.Hned to nemusi byť to najhoršie ale pre pokoj na tvojom mieste by som išla pýtaj sa.Istota je istota.
@anonym_autor no ja mám secondhand a chodia ku mne rôzne zakazničky mlade staršie, stredy vek rôzne katagorie vekove a tak mi hovorila zakaznička svoj príbeh ked mi to povedala tak aky príznak mala tak mi povedala bolela ju postupne ruka najprv trošk potom viac a potom už tak že ako keby ju mala uplne strpnutu prešlo to a za pár dni ešte horšie chodila na vyšetrenia že chrbtica ruky platničky a potom už ked nevedeli čo tak lekár povedal že aby išla na prsník na mamograf a tam jej našli.Ja som ostala veľmi prekvapena s toho čo mi povedala.Hned to nemusi byť to najhoršie ale pre pokoj na tvojom mieste by som išla pýtaj sa.Istota je istota.
@alickapusinka mamografiu som mala ok, caka ma dalsia vo Feb, 2026
@alickapusinka mamografiu som mala ok, caka ma dalsia vo Feb, 2026
@anonym_autor ved ja som len písala čo môže byť a nemusi. Niekdy ta pliaga sa objavi aj 2 týždne po mamografi.Držim palce aby ťa prestalo môže to byť aj fakt s preťaženia.
@anonym_autor ved ja som len písala čo môže byť a nemusi. Niekdy ta pliaga sa objavi aj 2 týždne po mamografi.Držim palce aby ťa prestalo môže to byť aj fakt s preťaženia.
@alickapusinka dakujem,