Pretrvávajúce hnačky a vysoký tep
Ahojte, mam taky zdravotny problem, ktory nema konca kraja. Chcem sa poradit, ci sa niekto s tymto uz stretol.
Som 39 rocna fungujuca mama jedneho syna a mam super pracu aj muza. Skratka nemam stres.
11.7. Ma vyplo- hnackujem uz 17.den. A mam vysoky tep nad 100. Neviem normalne fungovat.
Presla som 3.urgenty, dr: gastroenterolog: rektoskopia- ok, krvny obraz cely - ok, infektologia- ok, ekg- ok. Stitna zlaza- liecim sa na hashimota- ale vsetko ok, bola som aj tam.
Zajtra idem kardiologovi este.
Gastroenterolog povedal- ze to vyzera na virozu crevnu, s ktorou telo bojuje tym vysokym tepom.
Nemam teplotu, nemam krce, len skratka idem na wc a hnacka a ten vysoky tep je hrozny- busi mi srdce z nicoho nic a neviem fungovat. Prosim ak mate niekto podobne skusenosti, alebo mi viete poradit. Dakujem
Gastroenerolog ti spravil iba rektoskopiu alebo komplet gastroenterologicke vysetrenie? Ak ma podozrenie na crevnu virozu mohol spravit jednoduche vysetrenie stolice na virusy. Vyter z konecnika? Kalprotektin? Laktozova intolerancia? Rada by som videla spravu z GEA.
Gastroenerolog ti spravil iba rektoskopiu alebo komplet gastroenterologicke vysetrenie? Ak ma podozrenie na crevnu virozu mohol spravit jednoduche vysetrenie stolice na virusy. Vyter z konecnika? Kalprotektin? Laktozova intolerancia? Rada by som videla spravu z GEA.
@zenazaba mala som vyter z konecnika aj stolica na infektologii - vsetko mam ok. Krvy obraz aj crp ok. Hnackujem uz menej, ale ked idem na wc tam hnacka. Ten tep ma trapi asi viac ako ta hnacka teraz. Dr gastro povedal, ze ten tep je z toho, ze moje telo reaguje na tu virozu. Ale nic sa z krvi ani z nicoho nepotvrdilo.
Nejaká potravinová intolerancia? Syndróm dráždivého čreva? Skúšala si probiotika?
@stellarstar nesuvisi to s intoleranciou. Mne to zacalo tymi hnackami pred 17.dnami.
@stellarstar nesuvisi to s intoleranciou. Mne to zacalo tymi hnackami pred 17.dnami.
@lucimilec a probiotika užívaš?

Nejaká potravinová intolerancia? Syndróm dráždivého čreva? Skúšala si probiotika?