Pretrvávajúce vysoké teploty
Ahojte,
Je vo vzduchu nejaky novy virus?
Od stredy mam teplotu nad 38 a plny nos, bolelo ma hrdlo, usi, dusi ma.
Vcera som bola na pohotovosti nakolko som sa uz zlakla ci nemam zapal pluc, brali mi crp - 18. Vysledok virus, atb mi nedali.
Uz mi vcera bolo lepsie, a dnes rano ma zas klepe kosa a teplota 38,3.
Normalne sa uz zacinam bat, ci ma neklepne.
@anavixy nikdy som nemala tak dlho taku vysoku teplotu. Mam k tomu este male dieta, ktore dojcim. Preto sa celkom aj bojim. Aby ma nevystrelo niekde.
Ja som mala to iste ale preslo to za 24 h , paralen som si dala kazde 4 hodiny lebo vobec mi neklesala dole teplota , bpleli ma tak kosti a svaly ze som nevedela vyjst z postele horko tazko som nakrmila dieta a uspala a spala som tiez , vela pite ked dojcite pomaha aj na teplotu podla mna ked ta teplota trva dlhsie akp 3 dni mohli nieco predpisat
Vies, ze od teploty si mozes pokojne davat ibuprofen, Ibalgin, vsak?
@anavixy ano, tym sa liecim.
A vseobecneho lekara ste kontaktovali?
A teplota do 38,5 vtedy telo bojuje s chorobou , ak nemate iny zapal napr prsnikov ? Zapal stredneho ucha potom uz by trebalo antibiotika moze sa pridruzit aj bakterialne ochorenie takze urcite radsej k doktorovi
@anjelik44 nie, vcera som bola na pohotovosti. V pondelok sa mam hlasit u mojho lekara.
Ak by som mala zapal tak crp by bolo vysoke?
Kdezto po 3 dnoch teploty od stredy bolo ,,iba,, 18.
Tiež som nikdy nemávala až také vysoké teploty, ale tento rok v januari som si "spravila" rekord. Mala som teplotu 9 dni vkuse a 14 dni som len lezala a nic nerobila. U mna to bola chripka. Teploty boli nad 38, max som mala 40,2 jednu noc.
Nechcem ta strašiť, raz to prejde. Telo sa len bráni. Držím prsty, nech si čím skôr FIT.

Preco by mal byt novy? No vzduchu je VZDY nejaky virus, mnoho virusov, a kazdy na ne zakazdym moze reagovat inak. Po 4 dnoch teploty nad 38 neumries, neboj, je vikend, tak sa liec doma pod perinou 🙃
Btw, ked ta klepe, este ti horucka riadne nestupla, odmeraj si teplotu az (alebo aj) ked ta prestane klepat a zostane ti teplo, vtedy bude najvyssia.