icon

Priateľa svrbí pravý semenník

elin20
11. nov 2013

Ahojte baby, prosim Vas mojho priatela svrbi pravy semenik, ma tam stvrdnutu cast ako keby vyrazku, trva to uz 3 dni. Kedze je odcestovany, nemoze navstivit lekara. Moze to byt zo zaparenia z prace, alebo z toho, ze sa poskrabal a zaniesol si tam nejaku infekciu. Ja som mu odporucila sudokrem ako rychlu pomoc. Ale chcem sa opytat, ci mu neporadite nejaku inu volno predajnu masticku alebo vodicku. Hned ako to bude mozne a bude sa to zhorsovat navstivi lekara. Dakujem za kazdu radu 🙂

babaker
11. nov 2013

nemas fotku? ja pouzivam na vsetky ranky, vyrazky 100 % Tea tree oil (Cajovnikovy olejcek).

warholette
11. nov 2013

@babaker chces aby sem @elin20 vycapila fotku rozkroku svojho priatela? To snad nie!! 🤐

babaker
11. nov 2013

@warholette lepsie raz vidiet ako chybne poradit liecbu 😒

zita19
11. nov 2013

@warholette uz som tu stretla fotku manzelovho chlpateho zadku s abscesom a nikto sa nad tym nepozastavil.

babaker
11. nov 2013

@zita19 asi by tu damam menej vadilo otvorit miliontu temu o neockovani, kde su debaty ovela nechutnejsie ako maly pupak na semenniku 😎

maca_p
11. nov 2013

@warholette jasne, ze chceme fotku 😎
to sa nevidi tak casto a preliecenie, stanovenie diagnozy na mdrom koniku a prognozu do buducnosti.
preco nie???
ci pohlad na xyz nextikovych albumikov, opickovych capiciek je znesitelnejsi ako pohlad na opuchnuty semenik?
semenik, ako semenik.... kazdy chlap ho ma. teda skoro.

zita19
11. nov 2013

@maca_p Kazdy chlap ma dva!!!Teda za normalnych okolnosti 😀 😀

natas4
11. nov 2013

@warholette clovek je tu zvyknuty na vselico...mna by ani fotka semennikov neprekvapila 😀 mna by v zivote nenapadlo si pytat taketo rady na nete 😕

maca_p
11. nov 2013

@zita19 staci mu jeden, ten druhy je na vyvazenie tiahy, bo by sedeli furt v senku 😀 teda chlap a semenik 😀

natas4
11. nov 2013

@zita19 ja som raz videla zvacsene semenniky...taka velkost, ze aj ked bol dotycny obleceny, tak som mala naozaj velky problem mu pozerat do oci 😅

maca_p
11. nov 2013

@natas4 moje bejby sa narodilo s hydrokelou, no mala som problem to vstrebat ja, ta velkost nieco nenormalne u bejbina ... ale uz je to okej. 🙂

elin20
autor
11. nov 2013

@babaker
@warholette
@zita19
@maca_p
@natas4 dakujem, za rady, az jedna sa tu vyjadrila k teme 🙂 , neviem co tu vidite poniektore na semeniku nieco zle, ved je to tiez cast tela, ked sa niekto vyhadze na bruchu a pyta si radu tak, je to ok? no nebudte take pruderne 😅

maca_p
11. nov 2013

@elin20 pruderne my? ved chceme foto, nech vidime co je na tom semeniku patologicke. nechcme fotoblogy detskeho oblecenia, ale ak si niekto pyta radu, aby sme fundovane mohli odpovedat, potrebujeme to vidiet. teda pravy semenik tvojho priatela. tebe poslal mmskou jeho problem?
vyjadrenie k teme, nie sme urologicky, dermatovenerologicky ani internistky. tu stanovenie diagnozy nenajdes. proste dalsia zbytocna tema.....

elin20
autor
11. nov 2013

@maca_p treba sa v prvom rade naucit citat a az potom mudrovat, tak si este raz precitaj co som napisala hore 😝

maca_p
11. nov 2013

@elin20 ano, volnopedajnu masticku... co ak je to exem? chces belogent, fucikort, fucidin, triamcinolon??
vazne, hod foto. v exemoch som dobra. bez srandy 😉

elin20
autor
11. nov 2013

@maca_p nie dakujem, nemam foto, a ani po nej netuzim 😀

maca_p
11. nov 2013

@elin20 tazko s tebou zenska, aj by som poradila ale takto... 😀

aduskatt
11. nov 2013

@elin20 teda nechcem nejak strasit, ale u mojho teraz uz anzela zo zatvrdnuteho miesta bol nador, takze by som skor ako masticky riesila lekara. pochybujem, ze z fotky na nete tu nelekarky spravne urcime doagnozu a liecbu. Kazdopadne drzim palce, aby to bola len banalita

maca_p
11. nov 2013

@aduskatt dufam, ze je manzo v poriadku.takato dg. nepotesi nikoho... ale chlapi ani za ten zivy svet nechcu chodit k urologovi, akoby im tam odkusli z nosa. 😝

babaker
11. nov 2013

@maca_p nie z nosa.... 😝

maca_p
11. nov 2013

@babaker ked len z nosa 😀

aduskatt
11. nov 2013

@maca_p no, po dvoch operaciach, chemoterapii, ale ano, je uz OK.....teda dufam, no, uz je to par rokov, tak snad je definitivne za tym uz......

maca_p
11. nov 2013

@aduskatt tak to je fajn, zrejme je z tych rozumnejsich, cco nesiel v poslednom stadiu ..

aduskatt
11. nov 2013

@maca_p nie, nie je....pol roka mi trvalo ho tam dostat, az mu "nastastie" zacalk ten nador tlacit na nervy a zrazu prestal chodit....bolo to posledne liecitelne stadium na konci......takze uz si ani nerobim vtipky z toho, na co su mu dva semenniky...

maca_p
11. nov 2013

@aduskatt odpadnem z neho... 😝
kto nezazije nepochopi do detajlov.... preto hovorim, dalsia zbytocna tema. rovno doktorovi a nie sem.

aduskatt
11. nov 2013

@maca_p presne....to este vnoci mi povedal, ze ked ho prestane boliet chrbat a bude sa vediet hybat, ziadnemu lekarovi nepojde.........proste chlapi....

zita19
12. nov 2013

@elin20 Nechame srandy bokom, ale 2. stadium syfilisu je tvrdy vred. Viac o tom neviem, takze doktor by bol na mieste.

elin20
autor
13. nov 2013

Tak dnes s tym u doktorky a vysledok je, ze je to upchaty vlasovy folikul, nastastie nic vazne 🙂