Priberanie po antidepresívach
A ako rýchlo ste pribrali? Alebo sa všeobecne priberá po všetkých antidepresívach?
ja ti neviem, kde je pravda... Ja som nikdy neužívala, mám kamošky schizofréniou a bipolárnou poruchou, užívajú aj AD a majú 50 kg.
Moja bývalá suseda z detstva- úzkistno-depresívna porucha a pribrala aj 30 kg 🤷♀️ Ďalší pán, depresia- veľmi chudý...
Raz psychiatrička hovorila v tv, že z AD sa nepriberá, ževraj sa priberá, ak dobre zaberú, pacient je kľudný, spokojný, vychutnáva dobroty. Fakt nevedno kde je pravda 🙄
posobia na leptin, cize mas vacsiu chut do jedla, to je cele, ked sa budes ovladat a sportovat nepriberies
zazila som stoovky ludi s psychofarmakami a medzi nimi urcity podiel ludi s AD. a teda AD sa u nich casto vyskytovali rovnake. niekto mal nadvahu a mnohi ani nemali, resp nemaju.
Z Mirzatenu, asi za pol roka. Ale ako som vysadila tak som aj schudla hned, behom 3 mesiacov.
Sertralin, behom pol roka 20 kg
Pribrala som kvôli tomu, že mi ovplyvnili prolaktín (býva to uvedené vo vedľajších účinkoch), stravu som nezmenila, začala som priberať náhle. Lieky mám už zmenené, pomaly sa mi organizmus vracia do normálu, ale nie je to ono.
Za rok 8kg (Paretin)

Nie, nepribera sa po vsetkych.