icon

Priberanie po antidepresívach

12. mar 2025

A ako rýchlo ste pribrali? Alebo sa všeobecne priberá po všetkých antidepresívach?

mandzula
12. mar 2025

Nie, nepribera sa po vsetkych.

jamimo
12. mar 2025

ja ti neviem, kde je pravda... Ja som nikdy neužívala, mám kamošky schizofréniou a bipolárnou poruchou, užívajú aj AD a majú 50 kg.
Moja bývalá suseda z detstva- úzkistno-depresívna porucha a pribrala aj 30 kg 🤷‍♀️ Ďalší pán, depresia- veľmi chudý...
Raz psychiatrička hovorila v tv, že z AD sa nepriberá, ževraj sa priberá, ak dobre zaberú, pacient je kľudný, spokojný, vychutnáva dobroty. Fakt nevedno kde je pravda 🙄

zobaka
12. mar 2025

posobia na leptin, cize mas vacsiu chut do jedla, to je cele, ked sa budes ovladat a sportovat nepriberies

majamat
12. mar 2025

zazila som stoovky ludi s psychofarmakami a medzi nimi urcity podiel ludi s AD. a teda AD sa u nich casto vyskytovali rovnake. niekto mal nadvahu a mnohi ani nemali, resp nemaju.

tairyx
13. mar 2025

Z Mirzatenu, asi za pol roka. Ale ako som vysadila tak som aj schudla hned, behom 3 mesiacov.

zefyra
13. mar 2025

Sertralin, behom pol roka 20 kg

michaella24
13. mar 2025

Pribrala som kvôli tomu, že mi ovplyvnili prolaktín (býva to uvedené vo vedľajších účinkoch), stravu som nezmenila, začala som priberať náhle. Lieky mám už zmenené, pomaly sa mi organizmus vracia do normálu, ale nie je to ono.

biankaaaa
13. mar 2025

Za rok 8kg (Paretin)