icon

Pribudli mi čiary na prstoch na vnútornej strane

17. máj 2022

Zo dňa na deň mi dlaniach pribudlo veľa čiar, predtým som ich nemala vôbec toľko. Neviete prosim vas, čo to znamená, nestretli ste sa s tým? Ako vám to pripadá? Že by som zostarla zo dňa na deň?

Pribudli mi čiary na prstoch na vnútornej stranePribudli mi čiary na prstoch na vnútornej strane
autor
17. máj 2022

aj mi naraz pribudlo vela sivych vlasov, neviem ci to suvisí.

solange7
17. máj 2022

Nesleduj sa tolko lebo sa zblaznis. Neznamena to nic. Kremuj si ruky a farbi si vlasy. To pomaha.

luscious
Autor odpoveď zmazal
andreatytler
17. máj 2022

Nedala si si nahodou spravit okuliare? Mozno to tam bolo uz davno, len si to nevidela.

autor
17. máj 2022

nie, pribudli tam vela čiar naraz, zrazu, zo dna deň, a ja sa pýtam, ci sa s tým tiez niekto nestretol.
@luscious nie, cakam zo zdravia co to znamená
@andreatytler nie, mala som normalne ziadne okluliare
Vy to nemate tolko ciar?

andreatytler
17. máj 2022

A nezazila si nejaky orovksy stres, alebo sok? Nebola si nahodou par dni dozadu silne dehydrovana, alebo chora?

autor
17. máj 2022

@andreatytler áno všetko čo píšeš som mala a aj tie biele vlasy naraz pribudli

andreatytler
17. máj 2022

tak sa len daj do poriadku, pi vela vody, oddychuj a mozno sa tie vrasky vyrovnaju a mozno aj sive vlasy ubudnu.

autor
17. máj 2022

@andreatytler ďakujem.

naturalgazda
17. máj 2022

....nejaký druh stresu........ a bola si akoby na to nepripravená.....tak to vzalo veĺa energie, že sa to prejavilo aj viditelne

telusikk
18. máj 2022

Nemyslím že to vyslovene niečo znamená, jednoducho sa koža mení, prispôsobuje 🙂

autor
18. máj 2022

@telusikk no ale toto som nevidela ani u velmi starych ludí, no beriem nejake nove lieka a mam dost velky stres dlhodoby a fakt som bola dehydratovana, hocico, tak neviem. Bude to cudné, ked budem prosit znamych nech mi ukazu dlane, ale teda zaujima ma to, ci aj druhi maju tak vela ciar.

autor
18. máj 2022

@naturalgazda áno tak, aj ja si myslim, vdaka.