Príčiny a riešenia priehlbín na stehne
Zdravím už nejaký čas pozorujem že mám priehlbiny na stehne občas ich cítim aj bohužiaľ doktor mi vkuse vraví že to je normálne sval nie je symetricky 😐 pred tým som tam nič take nemal
@monsterablue o slabosti nepise nic
@viestta zdravím Zabudol som uviesť že som chalan ktorý ma atletickú postavu fakt že viac menej čistý sval , príde mi že môj doktor ma len tak odbavi aby to mal za sebou
@lepnidas124 ked mas vyrysovane svaly, tak je jasne, ze ich vidno. A ano, nie sme symetricki a kazdy sval ma nejaku anatomiu, ktorje bez podkozneho tuku viditelna. Pozri si nejaku ucebnicu anatomie a pohladaj ako ten tvoj konkretny sval vyzera
@lepnidas124 ja mám dieru v lýtku. Nieje to vidno, až keď napnem sval... U dr som s tým nebola (nikdy mi to ani nenapadlo riešiť). Moja laicka hlava mi vraví že je to normálne. Nikto nemá na tele všetko dokonalé.. Takže sa s tým vôbec nezaoberaj. Je to normálne, mám to už dlhšie a normálne noha funguje 😁
@viestta no tak ja už dlhšie mám takúto postavu asi od 18tich a je mi teraz 22 nikdy som tam nemal tieto priehlbiny

Priber, diera sa strati pod sadlom. (doktor ma pravdu, on, na rozdiel od teba, studoval aj anatomiu)