icon

Príčiny častých nevoľností a závratov

18. máj 2025

Mam stavy casto., ze mi príde zle. Mam divny pocit v hlave i tam dole. Trva to kratko ale mam to casto. Momentalne mi je aj nevolno a citim ze sa potim. Uplne divny pocit.. čo to moze prosim byt.

zmrzlinka2021
18. máj 2025

Psychika. Treba navštíviť lekára

alickapusinka
18. máj 2025

aj tetancký záchvat to môže byť

lija22
18. máj 2025

tam dole to je co?
a ak chces adresnu radu preboha bud jasnejsia a konkretnejsia. Z tohto, co si napisala ty by si vedela dobre poradit?

autor
18. máj 2025
@lija22

tam dole to je co?
a ak chces adresnu radu preboha bud jasnejsia a konkretnejsia. Z tohto, co si napisala ty by si vedela dobre poradit?

@lija22 pohlavny organ

rejka7
18. máj 2025

Tehotenstvo?

autor
18. máj 2025
@rejka7

Tehotenstvo?

@rejka7 to by som musela byt druhá panenka Mária 😁

autor
18. máj 2025
@zmrzlinka2021

Psychika. Treba navštíviť lekára

@zmrzlinka2021 vdaka. Obvodneho ci aj psychiatra?

vikisisi
18. máj 2025

Koľko máš rokov ? Nemôže to byť nástup menopauzy?

isis234
18. máj 2025

Ak ti je zle, točí sa ti hlava, nevolnosť, choď obvodnému, nech ti zoberie krv a urobia rozbor. Pošle ťa na ORL. To môže byť i z vnútorného ucha.

autor
18. máj 2025
@vikisisi

Koľko máš rokov ? Nemôže to byť nástup menopauzy?

@vikisisi 33. Minuly mesiac som mala normálnu menstruaciu ale par krat predtym uplne slabucko.. mavam i návaly tepla a byva mi zima ..

autor
18. máj 2025
@isis234

Ak ti je zle, točí sa ti hlava, nevolnosť, choď obvodnému, nech ti zoberie krv a urobia rozbor. Pošle ťa na ORL. To môže byť i z vnútorného ucha.

@isis234 dik pojdem zajtra

luccija
18. máj 2025

Koľko máš rokov?

rozculena
18. máj 2025

návaly tepla a potom zimnicu som mávala,keď mi začala menopuza,ale na to sa mi zdáš mladá,skoč aj na gyndu.
Inak to môže byť aj tetanický záchvat,vtedy som pociťovala brnenie rôzne po tele

autor
18. máj 2025
@luccija

Koľko máš rokov?

@luccija napísala som druhy príspevok nad tebou

isis234
18. máj 2025

Trebenová v knihe bylín píše, že každá žena by mala piť za šálku čaju z rebríčka (myší chvost) denne. Upraví sa i menzes. Je to na ženské veci aj na kosti

stanka7819
Autor odpoveď zmazal