Príčiny častých nevoľností a závratov
Mam stavy casto., ze mi príde zle. Mam divny pocit v hlave i tam dole. Trva to kratko ale mam to casto. Momentalne mi je aj nevolno a citim ze sa potim. Uplne divny pocit.. čo to moze prosim byt.
aj tetancký záchvat to môže byť
tam dole to je co?
a ak chces adresnu radu preboha bud jasnejsia a konkretnejsia. Z tohto, co si napisala ty by si vedela dobre poradit?
tam dole to je co?
a ak chces adresnu radu preboha bud jasnejsia a konkretnejsia. Z tohto, co si napisala ty by si vedela dobre poradit?
@lija22 pohlavny organ
Tehotenstvo?
Psychika. Treba navštíviť lekára
@zmrzlinka2021 vdaka. Obvodneho ci aj psychiatra?
Koľko máš rokov ? Nemôže to byť nástup menopauzy?
Ak ti je zle, točí sa ti hlava, nevolnosť, choď obvodnému, nech ti zoberie krv a urobia rozbor. Pošle ťa na ORL. To môže byť i z vnútorného ucha.
Koľko máš rokov ? Nemôže to byť nástup menopauzy?
@vikisisi 33. Minuly mesiac som mala normálnu menstruaciu ale par krat predtym uplne slabucko.. mavam i návaly tepla a byva mi zima ..
Ak ti je zle, točí sa ti hlava, nevolnosť, choď obvodnému, nech ti zoberie krv a urobia rozbor. Pošle ťa na ORL. To môže byť i z vnútorného ucha.
@isis234 dik pojdem zajtra
Koľko máš rokov?
návaly tepla a potom zimnicu som mávala,keď mi začala menopuza,ale na to sa mi zdáš mladá,skoč aj na gyndu.
Inak to môže byť aj tetanický záchvat,vtedy som pociťovala brnenie rôzne po tele
Trebenová v knihe bylín píše, že každá žena by mala piť za šálku čaju z rebríčka (myší chvost) denne. Upraví sa i menzes. Je to na ženské veci aj na kosti

Psychika. Treba navštíviť lekára