icon

Príčiny kŕčov v bruchu po cvičení

7. aug 2025

Dlhsiu dobu som lezala kvoli zdravotnym problemom. Mala som depresie a nemala som motivaciu ani silu vstat z postele. Mam ale problemy s chrbticou, oslabene brusne svaly. Cize to lezanie mi vobec neprospelo. Teraz co sa citim lepsie tak som opat nabehla na kazdodenne aktivity a zacala som aj cvicit zostavu co mam od fyzio. Ale uz v noci pri pretacani citim krce v bruchu a potom aj na druhy den tak doobedu. Cvicim obden zatial ale som to nepresilili a ten den ked necvicim tak je to ok. Minule som hrala s dcerou bedminton a opat tie krce v bruchu. Chut do jedla mam. Neviete cim to moze byt? Moze byt tymi oslabenymi svalmi?

ibrunova
7. aug 2025

Nie je to svalovica?

autor
7. aug 2025
@ibrunova

Nie je to svalovica?

@ibrunova myslis ze svalovica by sa prejavovala ako krce? Skusala som si na to dat aj algifen neo ako na zaludocno crevne krce, ale v tomto pripade vobec nezabrali

ivanztt
7. aug 2025

su to svalove krce? alebo "vnutorne"? Ak svalove, moze byt ze aj ked sa snazis nepresilit, moze byt ze zle cvicis (myslim zlu techniku). To moze sposobovat problemy.

autor
7. aug 2025
@ivanztt

su to svalove krce? alebo "vnutorne"? Ak svalove, moze byt ze aj ked sa snazis nepresilit, moze byt ze zle cvicis (myslim zlu techniku). To moze sposobovat problemy.

@ivanztt vnutorne by som povedala. techniku mam dobru, cez pol rok som sa sa ucila pod dohladom fyzio a ona odobrila ze iz mozem aj sama doma lebo xviky robim spravne

rose26
7. aug 2025

Ako sa stravuješ? Ja napr.nemôžem ísť hneď po jedle niečo ťažšie fyzické robiť lebo tiež mám kŕče v bruchu strašné .Ja myslím, že potrebujem trochu času na strávenie jedla možno aj u teba to môže tak byť.

autor
7. aug 2025
@rose26

Ako sa stravuješ? Ja napr.nemôžem ísť hneď po jedle niečo ťažšie fyzické robiť lebo tiež mám kŕče v bruchu strašné .Ja myslím, že potrebujem trochu času na strávenie jedla možno aj u teba to môže tak byť.

@rose26 cvicim stale pred jedlom, cize tak 3 hodky od posledneho jedla. Jedavam lahsie jedla, nic mastne, snazene, fast foody a ani naduvacie, kedze mam citlive travenie