icon

Príčiny nevoľnosti a trpnutia rúk v aute?

14. júl 2024

Bežná vec viem ale je možné že mi začali tŕpnuť ruky bolo mi strašne divne a potom ma teda naplo?sli sme po samých zákrutách
Alebo môže byt v tom aj krcna chrbtica ?teda že jej niečo tam vadí ?roky som nevracala takže nemám sajn ci trpnutie pred tým je úplne ok

viestta
14. júl 2024

kinetoza

vintage_woman
Odpoveď bola odstránená
autor
14. júl 2024

@vintage_woman tiež netuším
Ale ja nemám ináč také stavy .mala mi vracala z cesty a ci mne prišlo z nej zle alebo ci fakt aj mne z cesty .ale tak na bruchu mi je ešte teraz tazko

lubkovaandrejka
14. júl 2024

To akoby si o mne pisala :D do bodky to iste sa mi stalo. Aj sa bojim sadnut do auta. Vraj krcna chrbtica, zhodnotila lekarka po RTG.

lubkovaandrejka
14. júl 2024

@viestta ja si nemyslim ,ze je to kinetoza. Sice podla priznakov to sedi, ale to by jej netrpli ruky.

autor
14. júl 2024

@lubkovaandrejka myslíš že krcna tam tiež zaúradovala?ja mám ruky ešte teraz strpnute

catherinah
14. júl 2024

Krčná chrbtica z klímy v aute

jomarch
14. júl 2024

nesedela si vzadu? ja som to nikdy nemavala, ale posledne dva-tri roky pozorujem ze mi je obcas zle ked sedim vzadu. ak nie tak tiez si myslim ze krcna, ale ak by sa ti to opakovalo, skoc pre istotu na neurologiu

lubkovaandrejka
14. júl 2024

Myslim,ze ano, pri krcnej zvyknu trpnut horne koncatiny..urcite bude napomocne cvicenie a magnezium🙂 mne sa to stalo pri sedeni asi 3x. A je jedno ci to bolo v aute alebo doma na stolicke.

autor
15. júl 2024

@lubkovaandrejka no dnes ráno opäť pri káve som skoro odpadla 🤥volala som dr tak vraj od krčnej hlavu mám akoby pod tlakom a nohy strpnute 🤦🏻‍♀️katastrofa

lubkovaandrejka
15. júl 2024

Verim ti, mne aa robi to iste, s rukami, s nohami, je to otras :p tak dufam,ze ti to cim skor prejde.

autor
15. júl 2024

@lubkovaandrejka Zbehla som na pohotovosť tak teda že mám úpal🤦🏻‍♀️spálena som zo soboty to je pravda tak dúfam že cim skôr to prejde

lubkovaandrejka
15. júl 2024

To je asi ten lepsi pripad, skor ti to prejde. super,ze si tam zbehla, snad budes coskoro ok, vela zdravicka.🍀

autor
15. júl 2024

@lubkovaandrejka dúfam aj ja že sa nemýlia a za dva dni budem ok
Ďakujem pekne 🤗