Príčiny neznámych štípancov na tele
Prosím Vás, už druhý deň mam taketo štipance po tele. Vačšinou su po jednom. Na rukach ani z predu nemam nic, iba takto na bokoch a par na nohach. Prehladala som cely byt, madrac, rožty a nič som nenašla… žiadne flaky, ani chromačiky.. som už zufala

a čo je najhoršie, kks, oni vedia byť bez krvi aj niekoľko mesiacov, aj rok ... teda, myslíš že si sa ich zbavila a ony nieee, pekne si rok počkajú na teba ... ako vravím, svine malé sú to ...
Dakujem krasne. Urcite sa este popozeram.. akurat sme kupili novu postel ale mam ju už dva tyždne a štipance sa začali objavovať až teraz. A prosim vas, neviete, ako je to s oblečenim? Nechcem to nikomu preniest alebo niečo
Dakujem krasne. Urcite sa este popozeram.. akurat sme kupili novu postel ale mam ju už dva tyždne a štipance sa začali objavovať až teraz. A prosim vas, neviete, ako je to s oblečenim? Nechcem to nikomu preniest alebo niečo
@liviaxxx môžeš to preniesť na oblečení, v kufri, v topánkach..proste hocikde..neboli ste niekde v hoteli? Alebo kľudne aj z návštevy, z autobusu, internátu si vieš doniesť.
Ale ešte to môže byť aj stipanec od blchy.
@liviaxxx môžeš to preniesť na oblečení, v kufri, v topánkach..proste hocikde..neboli ste niekde v hoteli? Alebo kľudne aj z návštevy, z autobusu, internátu si vieš doniesť.
@anonym_cf3ad7 praveze som nikde na hoteli nebola. Jedine, čo mame nove v byte je nova posteľ a skriňa. Pozerali sme všade a nikde sme nič nenašli. Veľmi som z toho rozrušena, lebo neviem ako s touto informaciou pracovať, ak naozaj mame ploštice. Zatial som doštipana len ja, tak som si najprv myslela, či to nie je od nejakeho neškodneho hmyzu, keďže vždy ma všetko doštipe rapidne
@anonym_cf3ad7 mozu byt stipance od blchy taketo velke? A tak vela?
ale mohlo ťa to poštípať aj inde, ako som písala ... keď si sedela v kraťasoch niekde napr ...
aha. to potom môžeš mať doma bohužiaľ ☹
@liviaxxx nuz blcha alebo plostica, modli sa za blchu ta sa da chytit, plostice len odborne. Mali sme oboje
@eeffka asi je to mozne. Pred nedavnom som sa starala o male maciatko z ulice. Nemala som ju doma ale casto sa o mna obtierala.. akurat som si nemyslela, zeby mi mohla preniest blchy az domov
ale áno, má to také malé bodky v strede, aj blcha to môže byť ... ale blcha štípe tak štýlovo, do radu pár štípancov (3-4 v jednom rade) za sebou 🙂
@liviaxxx Tu sa nepytaj, tu na kazdu. Fotku pisu ze plostice
@anonym_6d2210 lebo ploštica doma v posteli je ďaleko pravdepodobnejšia ako nejaký exotický pavúk, všakáno ...
ale áno, má to také malé bodky v strede, aj blcha to môže byť ... ale blcha štípe tak štýlovo, do radu pár štípancov (3-4 v jednom rade) za sebou 🙂
@biba_18 že štýlovo 🤣🤣. Som sa dobre zasmiala🤣

to vyzerá ako od ploštíc - a to býva presne na miestach ktoré sú v kontakte s miestom kde žijú ... ak ich aj nemáš doma - nebola si niekde v mhd, niekde si nesedela na čalunenom, niekde na vankúšoch na káve alebo tak?
lebo keď ich máš doma, môže byť že ich neuvidíš - ale treba poriadne povysávať všetky matrace, koberce, vyprášiť deky - ale úplne každý kúsok ... oni sa ukrývajú v štrbinách, teda medzi matracami, v sedačke v záhyboch, vo švíkoch - ale aj v prasklinách v čele postele napr ... keď máš niekde blízko elektrickú zásuvku, tak aj tam ... dokonca aj v záhyboch záclon ... proste také malé svine sú to ...