Priebeh Covidu
Ahojte,ako u vas prebiehal covid?ake ste mali pirznaky a kolko to trvalo?
@akinom0077 😨 Tak to mi je strašne ľúto. Ja také stavy, že 14 dní horúčky, našťastie nepoznám. Chrípku som nemala od detstva. Mávam skôr angíny, zapálené dutiny a podobné choroby, ktoré sa liečia antibiotikami. Na kovide je u mňa najhoršia tá príšerná bolesť hlavy. Aj teraz som sa na ňu zobudila a pritom táto noc je oproti včerajšej úplne super, lebo je to v znesiteľnej rovine.
Od soboty 6.11. sme s manzelkou chytili silnu bolest celeho tela,klbov,manzelka silna nadcha,ktora presla o 3 dni... ja dychanie ciste no teploty okolo 38 az 39 uz 8. den, suchy dusivy kasel, strata cuchu, chuti,nechuti mi jest no nutim sa...stipanie v nose a v ociach.Obaja PCR positive.Teplotu zrazame ibuprofenom a obkladmi... vzdy ale teplota obratom stupa...Marek
V nedelu 9. den konecne teplota len 37,3 cele poobedie,dokonca sa mi ciastocne vratil cuch, no vecer zasa 39 a zimnica :( Clovek ma pocit,ze to peklo neskonci uz nikdy... Manzelka na 9. den stratila cuch a akoby na nu slo 2.kolo covidu po par dnoch bez priznakov. Marek
@ivanaamarek ako dlho vám trvalo prosím vás nechutenstvo? A kedy sa vám vrátila chuť?
@akrima Manzel stratil cuch a chut po 3 dnoch od 1.priznakov na 3 dni. Ja nemam uplne cuch a chut vratenu ani po 3 mesiacoch.

@h2 drzte sa , verim ze to zvladnete. ale cudujem sa nad tym ked ludia pisu kde sa im 5-10-14 dni zda dlho… popravde ja som za svojich 37r nedostala z chripky/anginy/akejkolvek choroby skor ako za 12-14 dni horuciek 39-40 a inych priznakov suvisiacich … ako fakt nikfy ja neppznaˇ ´ trojfove nadchy a chripky” kto to nezazil tak je pre neho 5 dni s covid nieco nove- ine