Priesvitné vyrážky na prste
Ahojte, potrebujem veľmi poradiť, už dlhšiu dobu to pravidelne mávam, teda posledné 3 roky stále v teplom období..je to dosť otravné a veľmi to aj svrbí a dosť sa teda bojím či to nie je niečo zle.. Nemám poňatia čo to môže byť a teda ako sa ich zbaviť. Čítala som na internete všetko možné ale veľmi som tomu neverila. Má s tým niekto skúsenosti?

@boba111 však si stačí prečítať komentáre ,dyshidrotický ekzém.
Ahoj. Ja to obcas mavam. Po prvom porode sa mi obsypali cele ruky, svrbelo to, praskali az do krvi, 2m som nosila obvazy 😔 nikto mi nepomohol. potom mi nejaka cinska mast pomohla od dakej samanky, no uz sa do eu nedovaza. Po druhom porode chvalabohu nic 🙏 teraz sa mi obcas spravia, ale zmiznu. Zhorsuju to mastne kremy, spotenie (nemozem napr robit v gumenych rukaviciach), domacnost umyvam studenou vodou. Paradoxne aj dovolenka pri mori to zhorsi (krem,teplo,slana voda) - opalovak natiera vylucne muz.
@laurita285 pozerala aj citala som, ale nemam pocit ze by som prave toto mala
ahoj ,
Mala som presne to isté už druhé leto v Chorvátsku a vyzerá to na herpes robí sa to z dlhodobého slnenia ale tiež aj po veľkej psychologickej a fyzickej námahe pri veľkej zmene napríklad pri chemoterapii ale ja to mám po dlhodobom slnení . Oddych od slniečka a veľká dávka vitamínu c a b komplex ak nezmizne tak herpesin tabletky...
syn mal dishydrózu a vyzeralo to úplne inak. Ja mávam toto a je to alergické reakcia

@fd31 Ahoj, prosím Ta dopatrala si sa co su to za pupiaky?? ja to mam tiez podobne