Prírodné alternatívy k Metfogamme na inzulínovú rezistenciu
Ahojte
Brala som par mesiacov metfogammu 850mg jednu denne raz mi bolo zle neviem ci to bolo z lieku alebo z niečoho iného ale par dni som ho nebrala a nejak som zabudla a teraz som zistila ze je to uz asi aj pol roka lekárka ma za ro nepochvali ja viem ale chcela by som sa k nemu vratit beriem ho na inzulinovu rezistenciu a pcos ...lenže sa bojim ze budem mat nejaký silný vedľajší účinok mate niekto skúsenosť?? Pripadne ci je niečo prirodne co vie pomoct miesto metfogammy
Dakujem
Na metformin si musi organizmus zvyknut. Ja som prvy mesiac mala hrozne hnačky a nevolnosti a po mesiaci uplne super. A to beriem 1500mg denne. 500mg tri krat denne. Metformin je dobra volba pri inzulinovej rezistencii a metabolickom syndrome.
@anna777115 ja som nemala žiadne len ja som ho vysadila a chcem ss k nemu vrátiť len sa bojím ze mi niečo bude
@anna777115 ja som nemala žiadne len ja som ho vysadila a chcem ss k nemu vrátiť len sa bojím ze mi niečo bude
@anonym_autor Treba sa k tomu stavať, že ho proste potrrbujes kvoli diagnoze aku mas a netreba si nahovarat blbosti. Keby si mala uživať lieky, od ktorych by bol zavisli tvoj zivot, tak by si si tiež nemohla vyberat. Každy synteticky liek ma aj vedĺajšie úcinky, ale aj diagnoza ktoru maš ma devastačne nasledky na tvoj organizmus. Od srdcovo cievnych po hormonalne a metabolicke. Takže nešpekuluj, ale tabletky poctivo uživaj.

Na metformin si musi organizmus zvyknut. Ja som prvy mesiac mala hrozne hnačky a nevolnosti a po mesiaci uplne super. A to beriem 1500mg denne. 500mg tri krat denne. Metformin je dobra volba pri inzulinovej rezistencii a metabolickom syndrome.