icon

Prírodné lieky na spánok

15. okt 2025

Ahojte, malá mava laryng. Už nás 2x brala zachranka, nie som uplne okej so psychikou. Idem spať a už myslím nato, že čo ak dostane laryng zase (pritom mám čipky doma), teraz mala pred 3t v noci ale dala som čipok a bola okej.
No už 3t pokuckava, aj cez den aj v noci. Môj problem je, že ked zakašle hned pozeram hodinky na telefone (zvyčajne zachvat mala okolo (1-3h rano) a už hlava pracuje počuvam ako dycha a niekedy som hore aj 2-3h lebo jednoducho nedokážem zaspať.
Už je to 3t kedy takto občas zakasle a ja sa citim unavena, nevyspata lebo sa budim ak 2-3x zakasle cez noc a som v strese, že aký to je kasel.
Muž je chorý tiež 2t takže ten spáva v obyvke...
Sú nejake prirodne lieky na spanok? :(

lukbe
15. okt 2025

Niečo je, ale ktovieako to nefunguje. Len vydržať. Keď je chorá, veľa toho rodičua nenaspia.

janka1224
15. okt 2025

Na trhu je ich veľmi veľa melatonín, zzz quil natural, valeriána, neospan, skúste niečo vybrať v lekárni určite Vám poradia. Možno aj niečo prírodné na ukľudnenie, nakoľko ste vyčerpaná a plus nedostatok spánku urobí svoje. Držím veľmi palce je to náročné obdobie.

autor
15. okt 2025
@lukbe

Niečo je, ale ktovieako to nefunguje. Len vydržať. Keď je chorá, veľa toho rodičua nenaspia.

@lukbe práveže ked kaslala cele noci, tak mi prišlo že som bola okej a teraz odkedy nas posledny krat brala zachranka som psychicky vždy večer mimo... resp mam strach aj celu noc až kým neni nejak 5-6h rano

autor
15. okt 2025
@janka1224

Na trhu je ich veľmi veľa melatonín, zzz quil natural, valeriána, neospan, skúste niečo vybrať v lekárni určite Vám poradia. Možno aj niečo prírodné na ukľudnenie, nakoľko ste vyčerpaná a plus nedostatok spánku urobí svoje. Držím veľmi palce je to náročné obdobie.

@janka1224 dakujem ❤ skôr ani nejde o to, že je chorá že kasle ale skôr moj strach z noci

janka1224
15. okt 2025
@anonym_autor

@janka1224 dakujem ❤ skôr ani nejde o to, že je chorá že kasle ale skôr moj strach z noci

@anonym_autor Ja Vám úplne rozumiem, môj syn mal tiež laryn. a bola to hrôza a nevýslovný strach a presne ako píšete , človek čaká kým je ráno a bojí sa noci.

autor
15. okt 2025
@janka1224

@anonym_autor Ja Vám úplne rozumiem, môj syn mal tiež laryn. a bola to hrôza a nevýslovný strach a presne ako píšete , človek čaká kým je ráno a bojí sa noci.

@janka1224 ved práve, už si prídem ako chorá že hlava pracuje celu noc a rozmysla... Zaspavam snou pomaly o 20:30-21h a rano aj tak vstavam unavena... Kedy ste sa toho zbavili? mala ma 5r

janka1224
15. okt 2025

Nám dala doktorka prednison ak by v noci prišiel záchvat ale do dvoch týždňov bolo dobre. My sme našťastie záchranku nevolali, tak sa ani nečudujem že máte strach z noci. Ak by sa Vám dalo skúste si pospať cez deň, mne aj to pomohlo keď som v noci toho veľa nenaspala.

rozculena
15. okt 2025

@anonym_autor pusti si do slúchatiek

https://www.youtube.com/watch?v=EELKs54fEqY

v polovici spím

antonka
15. okt 2025

Držím palce, mám tri decká a keď máme na kolobeh chorôb tak hoci si už úplne fit, ja som ďalší mesiac z toho v pr... No nespím 🫣 šum mi nepomáha, ale teraz som si zvykla Hodinu pred spaním ! (Určite nie bezprostredne pred) poriadne si vyvetrať izbu(áno až do zimy) nakvapkať si pomarančový olej (mám viac vôni z justu, ale tento zbožňujem a na spánok je pre mňa top) do difuzera , len na pár minút to mám pustené - 5 min Max - a až následne na to idem spať...
Držím silno palce, aby si to čo najskôr prekonala 🙏❤️

vorkola
15. okt 2025

@anonym_autor A co je to za chorobu laring ? ako laringitida,teda zapal hltana alebo, hrtana , , dakujem

autor
16. okt 2025
@vorkola

@anonym_autor A co je to za chorobu laring ? ako laringitida,teda zapal hltana alebo, hrtana , , dakujem

@vorkola ano ano laryngitida