Prírodné lieky na spánok
Ahojte, malá mava laryng. Už nás 2x brala zachranka, nie som uplne okej so psychikou. Idem spať a už myslím nato, že čo ak dostane laryng zase (pritom mám čipky doma), teraz mala pred 3t v noci ale dala som čipok a bola okej.
No už 3t pokuckava, aj cez den aj v noci. Môj problem je, že ked zakašle hned pozeram hodinky na telefone (zvyčajne zachvat mala okolo (1-3h rano) a už hlava pracuje počuvam ako dycha a niekedy som hore aj 2-3h lebo jednoducho nedokážem zaspať.
Už je to 3t kedy takto občas zakasle a ja sa citim unavena, nevyspata lebo sa budim ak 2-3x zakasle cez noc a som v strese, že aký to je kasel.
Muž je chorý tiež 2t takže ten spáva v obyvke...
Sú nejake prirodne lieky na spanok? :(
Na trhu je ich veľmi veľa melatonín, zzz quil natural, valeriána, neospan, skúste niečo vybrať v lekárni určite Vám poradia. Možno aj niečo prírodné na ukľudnenie, nakoľko ste vyčerpaná a plus nedostatok spánku urobí svoje. Držím veľmi palce je to náročné obdobie.
Niečo je, ale ktovieako to nefunguje. Len vydržať. Keď je chorá, veľa toho rodičua nenaspia.
@lukbe práveže ked kaslala cele noci, tak mi prišlo že som bola okej a teraz odkedy nas posledny krat brala zachranka som psychicky vždy večer mimo... resp mam strach aj celu noc až kým neni nejak 5-6h rano
Na trhu je ich veľmi veľa melatonín, zzz quil natural, valeriána, neospan, skúste niečo vybrať v lekárni určite Vám poradia. Možno aj niečo prírodné na ukľudnenie, nakoľko ste vyčerpaná a plus nedostatok spánku urobí svoje. Držím veľmi palce je to náročné obdobie.
@janka1224 dakujem ❤ skôr ani nejde o to, že je chorá že kasle ale skôr moj strach z noci
@anonym_autor Ja Vám úplne rozumiem, môj syn mal tiež laryn. a bola to hrôza a nevýslovný strach a presne ako píšete , človek čaká kým je ráno a bojí sa noci.
@janka1224 ved práve, už si prídem ako chorá že hlava pracuje celu noc a rozmysla... Zaspavam snou pomaly o 20:30-21h a rano aj tak vstavam unavena... Kedy ste sa toho zbavili? mala ma 5r
Nám dala doktorka prednison ak by v noci prišiel záchvat ale do dvoch týždňov bolo dobre. My sme našťastie záchranku nevolali, tak sa ani nečudujem že máte strach z noci. Ak by sa Vám dalo skúste si pospať cez deň, mne aj to pomohlo keď som v noci toho veľa nenaspala.
@anonym_autor pusti si do slúchatiek
v polovici spím
Držím palce, mám tri decká a keď máme na kolobeh chorôb tak hoci si už úplne fit, ja som ďalší mesiac z toho v pr... No nespím 🫣 šum mi nepomáha, ale teraz som si zvykla Hodinu pred spaním ! (Určite nie bezprostredne pred) poriadne si vyvetrať izbu(áno až do zimy) nakvapkať si pomarančový olej (mám viac vôni z justu, ale tento zbožňujem a na spánok je pre mňa top) do difuzera , len na pár minút to mám pustené - 5 min Max - a až následne na to idem spať...
Držím silno palce, aby si to čo najskôr prekonala 🙏❤️
@anonym_autor A co je to za chorobu laring ? ako laringitida,teda zapal hltana alebo, hrtana , , dakujem
@anonym_autor A co je to za chorobu laring ? ako laringitida,teda zapal hltana alebo, hrtana , , dakujem
@vorkola ano ano laryngitida

Niečo je, ale ktovieako to nefunguje. Len vydržať. Keď je chorá, veľa toho rodičua nenaspia.